خبرگزاری هرانا – روز شنبه ۱۸ بهمنماه، ارسطو ملارحیمی، شهروند اهل شهرستان مهاباد، به شعبه دوم بازپرسی دادسرای عمومی و انقلاب این شهر احضار شد. او در تاریخ ۴ بهمن ماه پس از احضار به اداره اطلاعات مهاباد بازداشت و پس از ۷ روز با قرار کفالت از زندان این شهر آزاد شد.
به گزارش خبرگزاری هرانا به نقل از کردپا، روز شنبه ۱۸ بهمن ۱۳۹۹، ارسطو ملارحیمی، به شعبه دوم بازپرسی دادسرای عمومی و انقلاب مهاباد احضار شد.
بر اساس این گزارش احضار وی از بابت اتهام فعالیت تبلیغی علیه نظام صورت گرفته و در این احضاریه از این شهروند خواسته شده که طی مدت پنج روز پس از درج در سامانه ابلاغ در دادگاه حاضر شود.
آقای ملارحیمی، در تاریخ ۴ بهمنماه ۹۹، پس از احضار به ستاد خبری اداره اطلاعات مهاباد بازداشت و روز شنبه ۱۱ بهمنماه، با قرار کفالت از زندان مهاباد آزاد شد.
بازداشت آقای ملارحیمی در رابطه با انتشار مطلبی در شبکههای اجتماعی صورت گرفته بود.
بدون نظر
نظر بگذارید