خبرگزاری هرانا – طی روز گذشته و امروز، جمعی از کارگران و کارکنان بیمارستان امام خمینی کرج، جمعی از کارگران بخشهای مجتمع صنعتی نیشکر هفتتپه و جمعی از دانشجویان دانشگاه نوشیروانی بابل و جمعی از کارگران شهرداری منطقه ۷ کرمانشاه در تجمعاتی اعتراضی خواستار رسیدگی به مطالبات خود شدند.
به گزارش خبرگزاری هرانا به نقل از ایلنا، کارکنان بیمارستان امام خمینی کرج در اعتراض به عدم پرداخت یکسال حقوق و بلاتکلیف بودن وضعیت محل کارشان بازهم اعتراض صنفی برگزار کردند.
پرسنل بیمارستان فوق تخصصی امام خمینی کرج به عدم تسویه معوقه مزدی یکسالهشان و نامعلوم بودن سرنوشت بیمارستان بازهم اعتراض کردند.
در همین رابطه، قاسم طاهری (نایب رییس شورای اسلامی کار بیمارستان فوق تخصصی امام خمینی کرج) گفت: “امروز روز پنجم از دور جدید اعتراضات پرسنل بیمارستان است و بیش از ۲۵۰ نفر از آنها در خیابان اصلی مقابل بیمارستان گرد آمدند”.
وی افزود: “آنها قصد ترک محل و رفتن به جای دیگری را ندارند و خواستار این هستند که مسئولان استان به مطالبات آنها توجه کرده، و برآوردهشان سازند”.
ادامه تجمع و اعتراض کارگران بخشهای مجتمع صنعتی نیشکر هفتتپه
به گزارش هرانا، امروز پنج شنبه ۱ آذر ۱۳۹۷، کارگران بخشهای مجتمع صنعتی نیشکر هفتتپه برای هجدهمین روز متوالی مقابل فرمانداری شوش نسبت به برآورده نشدن مطالباتشان، اقدام به برگزاری تجمع اعرتاضی کردند.
از سوی دیگر امروز، استاندار خوزستان از واریز ۸ میلیارد تومان بابت یک ماه از مطالبات کارگران نیشکر هفت تپه شوش خبر داد.
شریعتی استاندار خوزستان در پست توییتر خود نوشت: “با پیگیریهای انجام شده ۸ میلیارد تومان بابت یک ماه از مطالبات کارگران نیشکر هفت تپه شوش به حساب کارگران واریز شد با همراهی وزیر کار آقای شریعتمداری که در این ایام در تماس کامل و مداوم بودهایم از حقوق کارگران دفاع خواهیم کرد. استاندار خوزستان و وزیر کار صدای کارگران خواهند بود”.
-
شریعتی استاندار خوزستان
منابع کارگری در نیشکر هفتتپه اعلام کردند که امروز پنج شنبه ۱ آذر ۱۳۹۷، “محمد خنیفر”، “مسلم آرمند” و “حسن فاضلی” سه تن از نمایندگان کارگران آزاد شدند.
براساس این گزارش “اسماعیل بخشی” دیگر نماینده کارگران و “سپیده قلیان”، فعال مدنی، همچنان در بازداشت ماندند.
لازم به یادآوری است که ساعات پایانی شب دوشنبه ۲۸ آبانماه ۹۷، نیز پانزده تن از کارگران معترض بازداشتشده چهاردهمین روز اعتراضات کارگران مجتمع نیشکر هفت تپه آزاد شدند.
اسامی افراد آزاد شده در آن تاریخ “سعید منصوری” (نماینده تحقیقات)، “جلیل احمدی” (نماینده کشاورزی)، “عظیم سرخه” (نماینده خدمات پشتیبانی)، “مهدی داوودی” (خدمات پشتیبانی)، “سعید الکثیر” (حراست)، “آقای علیزاده” (حراست) “امید آزادی” (کارخانه شکر)، “صمیر احمدی” (تجهیزات)، “آقای سلامت نیا” (مدیر تجهیزات مکانیکی)، “عماد کثیر” (نماینده زیربنایی)، “محمود سعدی” (تجهیزات)، “خالد تمیمی” (مدیر ترابری)، “ایمان اخضری”و “پویا بشمه” (خوراک دام) احراز شده است.
کارگران کشت و صنعت نیشکر هفت تپه در اعتراض به پرداخت نشدن حقوق ومزایا و نیز برای مطالبه بازگشت این واحد به بخش دولتی بیش ازو هفته است اقدام به برپایی تجمعات اعتراضی می کنند.
کشت و صنعت هفت تپه، قدیمی ترین کارخانه تولید شکر از نیشکر در کشور است که نیم قرن از تاسیس آن می گذرد و طبق اصل ۴۴ قانون اساسی اواخر سال ۱۳۹۴ از سوی سازمان خصوصی سازی از چرخه دولتی خارج و به بخش خصوصی واگذار شد.
حدود چهار هزار نفر به صورت رسمی، پیمانی، قراردادی و پیمانکاری در بخش های مختلف این شرکت بزرگ تولید شکر مشغول کار هستند.
شرکت کشت و صنعت نیشکر هفت تپه در ۱۵کیلومتری شهر شوش در شمال خوزستان واقع است.
تحصن دانشجویان دانشگاه نوشیروانی بابل
به گزارش ایرنا، پس از مطرح شدن مطالبات توسط شورای صنفی و مخالفت دانشگاه با این مطالبات، دانشجویان دانشگاه صنعتی نوشیروانی، شب (سه شنبه ) را در دانشگاه سپری نمودند.
روز چهارشنبه خبرنگار گروه دانشگاه ایرنا، پس از آغاز سال تحصیلی، شورای صنفی دانشجویان دانشگاه نوشیروانی به همراه جمعی از دانشجویان این دانشگاه، به عدم پایبندی مسئولین دانشگاه به بندهای توافقنامه سال ۱۳۹۵ – که در پی تحصن دانشجویان میان هیات رئیسه دانشگاه و شورای صنفی دانشجویان منعقد شده بود- تحصن کردند.
همچنین با توجه به کمبود ظرفیت خوابگاه و افزایش تعداد ورودی ها، دانشجویان اقدام به نوشتن نامهای خطاب به دانشگاه و جمع آوری بیش از ۱۴۰۰ امضا کردند که این پافشاری به برگزاری جلسه مذاکره با مسئولین دانشگاه منجر شد. اما پس از به نتیجه نرسیدن مذاکره نهایی و عدم حصول توافق، با بیانیه ای تحصن خود را آغاز نمودند.
تحصن در طول روز گذشته در مقابل ساختمان تحصیلات تکمیلی برگزار و با سردتر شدن هوا به داخل ساختمان منتقل شد.
دانشجویان متحصن شب را با وجود سردی هوا در ساختمان گذرانده و تاکید داشتند که تا رسیدن به مطالباتشان از تحصن دست نمی کشند.
مطالبات متحصنین شامل، افزایش سنوات آموزشی و رفاهی رایگان، افزایش ظرفیت های خوابگاه ها، افزوده شدن برنامه هفتگی صبحانه، سرویس ایاب ذهاب به شهرهای اطراف، توزیع غذا در خوابگاه کوثر، افزایش ساعت ورود و خروج خوابگاه های دختران ، اجرایی شدن دستورالعمل انضباطی۱۳۹۵ و پایبندی به تفاهم نامه این سال است.
همچنین در این بیانیه اعلام شد که متحصنین به هیچ جریان سیاسی وابستگی ندارند و تا رسیدن به مطالبات خود تحصن را ادامه می دهند.
کارگران شهرداری کرمانشاه در اعتراض به معوقات مزدی تجمع کردند
به گزارش رادیو زمانه، در کرمانشاه کارگران شهرداری منطقه ۷ این شهر پنجشنبه یکم آذر برای دومین روز پیاپی در اعتراض به پرداخت نشدن دستمزدهایشان دست از کار کشیدند و مقابل ساختمان شهرداری تجمع کردند.
حامد لعلبخشی سرپرست شهرداری کرمانشاه ۲۲ آبان امسال قول داد ه بود که دستمزد مرداد و شهریور کارگران طی یک هفته پرداخت شود.
کارگران شهرداری کرمانشاه مانند بسیاری دیگر از کارگران شهرداریها با قرارداد موقت و به واسطه شرکتهای پیمانکاری نیروی انسانی اشتغال دارند.
دستمزد کارگران شهرداری منطقه ۷ کرمانشاه از مرداد امسال پرداخت نشده است.
کارگران شهرداریها در نقاط مختلف ایران از آغاز سالجاری بارها در اعتراض به تاخیر در پرداخت دستمزدها اعتصاب و تجمع کردند.
بدون نظر
نظر بگذارید