خبرگزاری هرانا – روز یکشنبه، یکم آبان ماه، کارگری با نام رشید زندکریمی، در حین آسفالت در خیابانی در نزیکی شهرک بعثت شهر سنندج بخاطر نبود امکانات ایمنی محیط کار، جان سپرد.
به گزارش کمیته هماهنگی برای ایجاد تشکلهای کارگری، رشید زند کریمی، از کارگران شهرداری سنندج در حین کار زیر غلتک رفت و متاسفانه در حین انتقال به بیمارستان جان سپرد.
رانندهی غلتک خود نیز دچار شوک شده و در بیمارستان بستری شد. یک ساعت بعد از حادثه مهندس ناظر در محل حاضر و بدون هیچ اظهار تاسفی و در کمال خونسردی خطاب به کارگران دیگر گفت اگر دستکش یا کفشی میخواهید بگوئید تا برایتان بیاوریم.
گفتنی ست که سالانه صدها تن از کارگران به دلیل عدم وجود ایمنی کافی در محیط کار دچار سانحه شده و بعضا جان خود را از دست میدهند.
بررسی موارد حقوقی نقض شده در این گزارش:
- بخش ب ماده ۷ میثاق بین المللی حقوق اقتصادی، اجتماعی و فرهنگی: ایمنی و بهداشت محیط کار به رسمیت شناخته شود.
بدون نظر
نظر بگذارید