خانه  > slide, اندیشه و بیان  >  موسی‌الرضا ذوقی مقدم در مشهد بازداشت شد

موسی‌الرضا ذوقی مقدم در مشهد بازداشت شد

خبرگزاری هرانا – موسی‌الرضا ذوقی مقدم، شهروند ۶۴ ساله ساکن مشهد، روز گذشته، توسط نیروهای امنیتی در این شهرستان بازداشت و به زندان وکیل آباد مشهد منتقل شد.

به گزارش خبرگزاری هرانا، ارگان خبری مجموعه فعالان حقوق بشر در ایران، موسی‌الرضا ذوقی مقدم در مشهد بازداشت شد.

براساس اطلاعات دریافتی هرانا، بازداشت آقای موسی‌الرضا ذوقی مقدم روز سه‌شنبه ۲۱ مهرماه، در منزل محل سکونت وی همراه با خشونت و توسط نیروهای امنیتی صورت گرفته است.

یک منبع مطلع و نزدیک به خانواده این شهروند ضمن تایید این خبر به هرانا گفت: آقای ذوقی مقدم پس از بازداشت به زندان وکیل آباد مشهد منتقل شده است. وی با اتهام «اجتماع و تبانی» مواجه شده است. همچنین پس از پیگیری‌های خانواده‌اش برای آزادی موقت موسی‌الرضا، به آن‌ها تودیع وثیقه ۴۰۰ میلیون تومانی اعلام شده است.

به گفته این منبع، پیشتر احضاریه‌ای به آقای ذوقی مقدم ابلاغ شده که وی از این امر اطلاعی نداشته است.

تا لحظه نگارش این گزارش، از مصادیق اتهامی وی اطلاعی کسب نشده است.

موسی‌الرضا ذوقی مقدم، در اوایل بهمن ماه ۱۴۰۴، توسط نیروهای امنیتی در مشهد بازداشت و پس از یک هفته با تودیع وثیقه آزاد شد. وی پس از بازداشت دارای آثار متعدد ضرب و شتم از جمله کبودی‌های بسیاری در نواحی دست‌ها و پاها بوده و اظهار داشته است که در هنگام بازداشت مورد خشونت کلامی و توهین قرار گرفته است. بازداشت وی پس از توقیف تلفن همراه و تفتیش صفحه مجازی اینستاگرام توسط ماموران در ایست بازرسی صورت گرفته بود.

موسی‌الرضا ذوقی مقدم، ۶۴ ساله و ساکن مشهد است.

مطالب مرتـبط

بدون نظر

نظر بگذارید