خانه  > slide, اندیشه و بیان  >  مرتضی نعمتی به دادسرای عمومی و انقلاب شهرستان آبدانان احضار شد

مرتضی نعمتی به دادسرای عمومی و انقلاب شهرستان آبدانان احضار شد

خبرگزاری هرانا – مرتضی نعمتی، دانش‌آموخته مقطع دکتری جغرافیا از دانشگاه تهران، روز شنبه ۱۸ مهرماه با دریافت ابلاغیه‌ای به شعبه اول دادیاری دادسرای عمومی و انقلاب شهرستان آبدانان احضار شد.

به گزارش خبرگزاری هرانا، ارگان خبری مجموعه فعالان حقوق بشر در ایران، مرتضی نعمتی به دادسرا احضار شد.

در احضاریه‌ای که روز شنبه ۱۸ مهرماه، توسط شعبه اول دادیاری دادسرای عمومی و انقلاب شهرستان آبدانان صادر و به آقای نعمتی ابلاغ شده، از وی خواسته شده تا ظرف مدت پنج روز از زمان ابلاغ، جهت دفاع از اتهام تبلیغ علیه نظام جمهوری اسلامی، در این شعبه حاضر شود.

آقای نعمتی پیشتر نیز سابقه تشکیل پرونده قضایی و احضار به دادسرا را داشته است. در آذرماه ۱۴۰۳، پرونده‌ای علیه وی در شعبه اول دادیاری دادسرای عمومی و انقلاب آبدانان تشکیل شد و او از بابت اتهامات «تبلیغ علیه نظام جمهوری اسلامی» به این مرجع قضایی  احضار شد. وی سپس در تیرماه سال جاری از بابت این پرونده توسط شعبه دوم دادگاه انقلاب شهرستان آبدانان تبرئه شد.

مرتضی نعمتی، در تیرماه سال گذشته توسط شعبه ۱۰۱ دادگاه کیفری دو آبدانان از بابت اتهام نشر اکاذیب به پرداخت جزای نقدی محکوم شده بود.

این استاد دانشگاه چمران اهواز در مهرماه ۱۴۰۱، در اقدامی اعتراضی از ادامه تدریس در این دانشگاه استعفا داده بود.

مرتضی نعمتی، شهروند اهل آبدانان ایلام، دارنده مدرک دکتری جغرافیا از دانشگاه تهران و نویسنده کتاب «جغرافیای شخصی» است.

مطالب مرتـبط

بدون نظر

نظر بگذارید