خبرگزاری هرانا – زنی در تهران از بابت اتهام «تسبیب در قتل» همسرش از طریق مسمومیت با سیانور، توسط دادگاه کیفری این استان به اعدام محکوم شد.
به گزارش خبرگزاری هرانا به نقل از اعتمادآنلاین، یک زن در تهران به اعدام محکوم شد.
بر اساس این گزارش، ۱۴ آبانماه ۱۴۰۳، خبر مرگ مرد جوانی با نام «بهنام» در یک باشگاه بدنسازی به بازپرس شعبه دوم دادسرای امور جنایی تهران اعلام شد. بررسیهای اولیه نشان میداد که وی پس از مصرف مکمل ورزشی دچار بدحالی شده و جان باخته است. پس از انتقال پیکر به پزشکی قانونی، علت مرگ مسمومیت با سیانور اعلام شد. آزمایشهای تکمیلی نیز نشان داد که پودر مکمل ورزشی وی به سیانور آغشته بوده است.
در ادامه تحقیقات، همسر وی با نام «شهلا» بازداشت شد. وی در مراحل تحقیقات و در مواجهه با مدارک پلیسی، دخالت در قتل را انکار کرد. پس از آن، مردی با نام «امیر» که کارمند یک بیمارستان بود، بازداشت شد. او در جریان بازجوییها گفت که به درخواست شهلا، سیانور تهیه کرده و در اختیار او قرار داده است تا آن را در پودر مکمل ورزشی همسرش بریزد.
پس از اظهارات امیر، کیفرخواست شهلا به اتهام «تسبیب در قتل» و کیفرخواست امیر به اتهام «معاونت در قتل» صادر شد و پرونده برای رسیدگی به دادگاه کیفری استان تهران ارسال شد.
در جلسه رسیدگی، اولیای دم خواستار اعدام شدند. شهلا اتهام قتل را رد کرد و گفت نقشی در مرگ همسرش نداشته و نمیداند سیانور چگونه وارد مکمل ورزشی او شده است. وی افزود که با همسرش اختلاف داشته، اما راضی به مرگ او نبوده است.
امیر نیز در دادگاه گفت که شهلا از او سیانور خواسته و مدعی بوده است که قصد دارد همسرش را مسموم کرده و او را بترساند. وی مدعی شد که از قصد قتل اطلاع نداشته و به همین دلیل سیانور را در اختیار شهلا قرار داده است.
در پایان، قضات دادگاه شهلا را به اعدام محکوم کردند. امیر نیز به ۱۵ سال حبس محکوم شد.













































بدون نظر
نظر بگذارید