خانه  > اندیشه و بیان  >  مطهره گونه‌ای برای تحمل دوران محکومیت خود راهی زندان شد

مطهره گونه‌ای برای تحمل دوران محکومیت خود راهی زندان شد

خبرگزاری هرانا – مطهره گونه‌ای، فعال دانشجویی، برای اجرای حکم حبس خود بازداشت و راهی زندان شد. وی پیشتر توسط دادگاه انقلاب به ۲۱ ماه حبس محکوم شده بود که از این میزان، ۱۵ ماه حبس به عنوان مجازات اشد در خصوص او قابل اجرا است.

به گزارش خبرگزاری هرانا به نقل از امتداد، صبح امروز دوشنبه ۱۶ شهریورماه ۱۴۰۵، مطهره گونه‌ای جهت اجرای حکم حبس به زندان منتقل شد.

بر اساس این گزارش، خانم گونه‌ای پس از حضور در شعبه اجرای احکام، برای گذراندن دوران محکومیت حبس خود بازداشت و روانه زندان شده است.

خانم گونه‌ای پیشتر توسط شعبه ۲۹ دادگاه انقلاب تهران، از بابت اتهام «تبلیغ علیه نظام جمهوری اسلامی» به ۱۵ ماه حبس تعزیری و از بابت اتهام «اهانت به رهبری» به شش ماه حبس تعزیری و ضبط تلفن همراه محکوم شده بود. این حکم در آذرماه سال گذشته توسط دادگاه تجدیدنظر استان تهران تایید شد.

این فعال دانشجویی روز شنبه ۲۴ خرداد ۱۴۰۴، توسط نیروهای امنیتی در تهران بازداشت و پس از گذشت بیش از یک ماه با تودیع وثیقه آزاد شده بود.

خانم گونه‌ای اخیرا نیز در ارتباط با پرونده‌های دیگری، از بابت اتهاماتی از جمله توهین به مقدسات، توهین به رهبری، توهین به مقامات و ماموران، تبلیغ علیه نظام و نشر اکاذیب به مراجع قضایی احضار شده بود.

مطهره گونه‌ای، دانشجوی رشته دندانپزشکی، دبیر سابق سیاسی انجمن اسلامی دانشجویان دانشگاه تهران و دانشگاه علوم پزشکی تهران است. او پیشتر نیز از بابت فعالیت‌های خود سابقه بازداشت و برخوردهای امنیتی را داشته است. وی در تاریخ ۲۶ اسفند ۱۴۰۳، با پایان دوران محکومیت حبس از زندان اوین آزاد شده بود.

مطالب مرتـبط

بدون نظر

نظر بگذارید