خبرگزاری هرانا – رضا (عبدالرضا) امانیفر و اصغر حاجب، دو فعال صنفی معلمان در استان بوشهر، در پروندههایی جداگانه به دادگاه احضار شدند.
به گزارش خبرگزاری هرانا به نقل از شورای هماهنگی تشکلهای صنفی فرهنگیان ایران، رضا امانیفر و اصغر حاجب به دادگاه احضار شدند.
بر اساس این گزارش، این دو فعال صنفی معلمان در دو پرونده مجزا و برای دفاع از اتهامات انتسابی، باید روز سهشنبه ۱۰ شهریورماه در دادگاه حاضر شوند.
تا لحظه تنظیم این گزارش، از اتهام یا اتهامات انتسابی به این دو فعال صنفی اطلاعی حاصل نشده است.
مورخ ۱۵ فروردین ۱۴۰۵ رضا امانیفر توسط نیروهای امنیتی در بوشهر بازداشت و کماکان در زندان نگهداری میشود.
آقای حاجب نیز در تاریخ ۲ اردیبهشتماه سال جاری توسط نیروهای امنیتی بازداشت و در تاریخ ۵ خردادماه، با تودیع وثیقه از زندان آزاد شد.
عبدالرضا امانیفر، بازرس شورای هماهنگی تشکلهای صنفی فرهنگیان ایران و عضو کانون صنفی معلمان بوشهر و اصغر حاجب، عضو کانون صنفی معلمان استان بوشهر پیشتر نیز به واسطه فعالیتهای خود سابقه برخوردهای قضایی را داشتهاند.













































بدون نظر
نظر بگذارید