خانه  > کارگران  >  تعطیلی کارخانه ایران کولا ایرانشهر و بلاتکلیفی ۹۰ کارگر

تعطیلی کارخانه ایران کولا ایرانشهر و بلاتکلیفی ۹۰ کارگر

خبرگزاری هرانا – در پی آتش‌سوزی در کارخانه نوشابه‌سازی «ایران کولا» در ایرانشهر، این واحد تولیدی تعطیل و ۹۰ کارگر شاغل در آن بلاتکلیف شدند.

به گزارش خبرگزاری هرانا به نقل از ایلنا، روز یک‌شنبه ۱ شهریور ۱۴۰۵، کارخانه نوشابه‌سازی «ایران کولا» در ایرانشهر در پی وقوع آتش‌سوزی تعطیل شد.

در این گزارش آمده است که در جریان این حادثه، انبار مواد، تجهیزات بسته‌بندی، واحد تاسیسات و بخش‌های دیگری از کارخانه به طور کامل تخریب شده و امکان ادامه فعالیت کارگران وجود ندارد.

بر اساس این گزارش، به جز دو نگهبان، سایر کارگران هنگام وقوع آتش‌سوزی در کارخانه حضور نداشتند و این حادثه تلفات جانی نداشته است. همچنین، علت آتش‌سوزی «عمدی و توسط افراد ناشناس» عنوان شده است. ایت واحد تولیدی کامل تعطیل شد و اکنون ۹۰ کارگر شاغل در آن بلاتکلیف شدند.

بر اساس گزارش سالانه نهاد آمار مجموعه فعالان حقوق بشر در ایران، در سال ۱۴۰۴، گزارشات تعویق یا عدم پرداخت حقوق کارگران دستکم ۶۷۲ ماه در ۱۸۸ واحد صنعتی – خدماتی، ۲٬۴۵۷ اخراج یا تعدیل، ۶۵۸ مورد بیکاری، ۵۶۰ ماه نبود بیمه کار، ۹ مورد تعطیلی کارخانه، ۲٬۲۵۹ کارگر بلاتکلیف در حوزه کار گزارش شده است.

مطالب مرتـبط

بدون نظر

نظر بگذارید