خانه  > زندانیان  >  شاکر بهروز از زندان ارومیه آزاد شد

شاکر بهروز از زندان ارومیه آزاد شد

خبرگزاری هرانا – شاکر بهروز، زندانی سیاسی که در زندان ارومیه محبوس بود، امروز چهارشنبه ۲۱ مردادماه از این زندان آزاد شد.

به گزارش خبرگزاری هرانا به نقل از کردپا، شاکر بهروز آزاد شد.

بر اساس این گزارش، آزادی آقای بهروز، امروز چهارشنبه ۲۱ مردادماه ۱۴۰۵، از زندان ارومیه صورت گرفته است.

 شاکر بهروز در تاریخ ۱۰ اسفند ۱۳۹۷ توسط نیروهای امنیتی بازداشت و حدود یک ماه بعد به زندان ارومیه منتقل شد.

وی در بخشی از پرونده خود توسط شعبه دو دادگاه انقلاب ارومیه، از بابت اتهام عضویت در یکی از احزاب اپوزیسیون به پنج سال حبس محکوم شده بود.

این زندانی سیاسی در بخش دیگری از پرونده خود، از بابت اتهام قتل یکی از اعضای سپاه پاسداران در آذر ۱۳۹۹ در شعبه ۱ دادگاه کیفری ارومیه محاکمه و دیماه همان سال به اعدام محکوم شد. در تاریخ ششم مهر ۱۴۰۰، شعبه ۳۱ دیوان عالی کشور حکم اعدام شاکر بهروز را تایید کرد. چندی بعد، حکم اعدام این زندانی با رضایت شکات نقض شد و او از بابت جنبه عمومی جرم توسط دادگاه کیفری ارومیه به ده سال حبس محکوم شد. نهایتا این حکم شامل عفو مناسبتی شد.

وی در اوایل سال ۱۴۰۳ در اعتراض به تداوم حبس علیرغم پایان یافتن دوران محکومیت پنج ساله خود، دست به اعتصاب زده بود. بنابر اظهارات افراد مطلع در آن زمان، واحد اجرای احکام با ذکر این دلیل که آقای بهروز با پرونده قضایی دیگری نیز مواجه است، از آزادی او جلوگیری میکرد.

شاکر بهروز، فرزند سلیم، حدودا ۳۶ ساله، مجرد و از اهالی منطقه دیزج ارومیه است.

مطالب مرتـبط

بدون نظر

نظر بگذارید