خانه  > سایر گروهها  >  مردی در ساری توسط همسرش به قتل رسید

مردی در ساری توسط همسرش به قتل رسید

خبرگزاری هرانا – یک مرد در شهرستان ساری، توسط همسر خود از طریق خوراندن قرص متادون به قتل رسید.متهم به قتل توسط پلیس بازداشت شده است.

به گزارش خبرگزاری هرانا به نقل از مهر، مردی در ساری توسط همسرش به قتل رسید.

رئیس پلیس آگاهی مازندران در این رابطه گفت: پس از اعلام وقوع یک مورد مرگ مشکوک در یک منزل مسکونی، موضوع در دستور کار پلیس آگاهی استان قرار گرفت. کارآگاهان با حضور در محل حادثه، بررسی صحنه، معاینه جسد و انجام تحقیقات از افراد مرتبط با پرونده، روند بررسی ابعاد این واقعه را آغاز کردند.

سامع خورشاد در ادامه افزود: در جریان تحقیقات، تناقض در اظهارات همسر متوفی و برخی رفتارهای وی موجب افزایش ظن کارآگاهان شد و این فرد دستگیر شد. زن متهم در مراحل ابتدایی تحقیقات، دخالت در مرگ همسر خود را رد می کرد، اما در ادامه به ارتکاب قتل اعتراف کرد. بنا بر اعترافات این زن، وی با خوراندن تعداد زیادی قرص متادون موجب مرگ همسرش شده است.

رئیس پلیس آگاهی استان مازندران، اختلافات خانوادگی و مشکلات زناشویی را انگیزه اعلام‌شده از سوی متهم برای ارتکاب قتل عنوان کرد.

بر اساس این گزارش، زن متهم پس از تشکیل پرونده با صدور قرار بازداشت موقت روانه زندان شد. تحقیقات قضائی درباره این پرونده ادامه دارد.

مطالب مرتـبط

بدون نظر

نظر بگذارید