خانه  > زنان  >  مردی به اتهام قتل همسر و دختر خود در قیامدشت بازداشت شد

مردی به اتهام قتل همسر و دختر خود در قیامدشت بازداشت شد

خبرگزاری هرانا – مردی در قیامدشت که همسر خود را به قتل رسانده است، به قتل دختر خود در سال‌های گذشته نیز اعتراف کرد. متهم برای رسیدگی قضایی به پرونده بازداشت شده است.

به گزارش خبرگزاری هرانا به نقل از رکنا، مردی در قیامدشت به قتل همسر و دختر خود اعتراف کرد.

معاون مبارزه با جرائم جنایی پلیس آگاهی تهران بزرگ، در خصوص این پرونده اظهار داشت: در تاریخ ۶ تیرماه ۱۴۰۵، پرونده ناپدیدشدن یک زن ۴۵ ساله از دادگاه بخش خاوران به پلیس آگاهی ارجاع شد. این زن از ساعت ۱۰ صبح روز ۲ تیرماه از منزل خود در قیامدشت خارج شده و دیگر به خانه بازنگشته بود.

مرتضی نثاری در ادامه افزود: این پرونده در دستور کار کارآگاهان اداره چهارم پلیس آگاهی قرار گرفت. هیچ سابقه‌ای از حضور یا مراجعه این زن در مراکز درمانی و پزشکی قانونی به دست نیامد. کارآگاهان با حضور در محل سکونت وی، تحقیقات میدانی را آغاز کردند و از اعضای خانواده و بستگان درجه یک وی تحقیق شد.

یکی از موضوعات در بررسی سوابق خانواده، پرونده قتل دختر خانواده در سال‌های گذشته بود که جسد وی در بیابان‌های اطراف استان تهران کشف شده و نحوه پیگیری این پرونده از سوی پدر خانواده سؤال‌برانگیز بود. در جریان تحقیقات، ظن کارآگاهان نسبت به همسر این زن قوت گرفت. این مرد به پلیس آگاهی احضار شد و در ابتدا مدعی شد همسرش به دلیل مشکلات اعصاب و روان و سابقه بستری در بیمارستان، دچار اختلالات دوره‌ای بوده و احتمالاً با هدف آسیب‌زدن به وی از منزل خارج شده است. با این حال، بررسی قرائن موجود و برخی اقدامات متهم از جمله فروش منزل با قیمتی پایین‌تر از ارزش معمول و تنها چند روز پس از ناپدیدشدن همسرش، موجب تقویت ظن کارآگاهان نسبت به وقوع قتل شد.

ماموران این مرد را دستگیر و به پلیس آگاهی منتقل کردند. متهم پس از مواجهه با مستندات و شواهد، به قتل همسر خود اعتراف کرد و مدعی شد در پی مشاجره خانوادگی، پس از شنیدن اظهاراتی درباره قتل دخترشان، کنترل خود را از دست داده و همسرش را به قتل رسانده است. وی پس از ارتکاب قتل، برای پنهان‌کردن آثار آن، جسد زن را از منزل خارج کرده و در محدوده بیابانی اطراف روستای چهل‌قز دفن کرده بود.

پس از اعترافات متهم، در تاریخ ۳۰ تیرماه بقایای جسد زن در محل مورد نظر کشف و از خاک خارج شد و برای انجام بررسی‌ها به پزشکی قانونی منتقل شد.

معاون مبارزه با جرائم جنایی پلیس آگاهی تهران بزرگ همچنین می افزاید: در جریان تحقیقات و بررسی ابعاد مختلف پرونده، موضوع قتل دختر خانواده در سال‌های گذشته نیز مجدداً مورد بررسی قرار گرفت و متهم درباره این قتل نیز اظهاراتی را مطرح کرد که تحقیقات تکمیلی در این خصوص ادامه دارد.

بر اساس این گزارش این پرونده در حال رسیدگی است و متهم با قرار بازداشت موقت و با اتهام قتل عمد، برای سیر مراحل قانونی روانه زندان شد.

مطالب مرتـبط

بدون نظر

نظر بگذارید