خانه  > slide, اعدام, زندانیان  >  پنجمین روز اعتصاب و تحصن زندانیان قزلحصار در اعتراض به اعدام‌ها

پنجمین روز اعتصاب و تحصن زندانیان قزلحصار در اعتراض به اعدام‌ها

خبرگزاری هرانا – امروز جمعه ۲۶ تیرماه، زندانیان واحد دو زندان قزلحصار کرج، برای پنجمین روز متوالی در اعتراض به اجرای احکام اعدام و انتقال شش زندانی به سلول انفرادی جهت اجرای حکم اعدام، همچنان از دریافت جیره غذایی خودداری کرده و به تحصن ادامه دادند.

به گزارش خبرگزاری هرانا، ارگان خبری مجموعه فعالان حقوق بشر در ایران، اعتصاب غذای زندانیان واحد دو زندان قزلحصار که از روز دوشنبه ۲۲ تیرماه، امروز نیز ادامه یافت.

اطلاعات دریافتی هرانا نشان می‌دهد که معترضان امروز نیز در سالن بند تجمع کرده و با خودداری از دریافت غذای زندان، مخالفت خود را با اجرای احکام اعدام، به‌ویژه در پرونده‌های مرتبط با جرائم مواد مخدر، اعلام کردند. شماری از زندانیان معترض با در دست داشتن دست‌نوشته‌هایی با مضمون «نه به اعدام» خواستار توقف اجرای این احکام شدند.

منابع مطلع همچنین اعلام کردند که دستگاه‌های ایجاد اختلال در سیگنال (جمر) همچنان در زندان فعال است. به گفته این منابع، مسئولان زندان پس از انتشار ویدیوهای مربوط به اعتصاب و تحصن زندانیان، این تجهیزات را برای جلوگیری از ارسال تصاویر و ویدیوها به خارج از زندان به کار گرفته‌اند.

در روزهای گذشته نیز ویدیوهایی از داخل بندهای زندان قزلحصار منتشر شد که بخشی از اعتصاب و تحصن زندانیان را نشان می‌داد.

اعتراضات زندانیان از روز دوشنبه ۲۲ تیرماه و در پی انتقال شش زندانی محکوم به اعدام در پرونده‌های مرتبط با جرائم مواد مخدر به سلول‌های انفرادی آغاز شد. این اقدام با واکنش جمعی زندانیان واحد دو همراه شد و از آن زمان اعتصاب غذا و تحصن آنان ادامه دارد.

لازم به ذکر است، هرانا سال گذشته نیز در گزارش‌هایی به اعتصاب شماری از زندانیان زندان قزلحصار در اعتراض به اجرای احکام اعدام، پرداخته بود.

بر پایه گزارش سالانه وضعیت حقوق بشر در ایران، که توسط واحد آمار، نشر و آثار مجموعه فعالان حقوق بشر در ایران منتشر شده است، در سال ۱۴۰۴، دست کم ۲٬۴۸۸ شهروند از جمله ۶۳ زن و ۲ کودک-مجرم اعدام شدند. از این میزان حکم ۱۳ نفر در ملاعام به اجرا درآمد. همچنین طی این تاریخ، ۱۳۰ تن دیگر از جمله ۱۰ زن و ۱ کودک-مجرم به اعدام محکوم شدند.

مطالب مرتـبط

بدون نظر

نظر بگذارید