خانه  > اصناف, سایر گروهها, کارگران  >  دستکم ۴ تجمع اعتراضی برگزار شد

دستکم ۴ تجمع اعتراضی برگزار شد

خبرگزاری هرانا – امروز سه شنبه ۲۳ تیرماه، شماری از خریداران خودروی لاماری از شرکت آرین پارس موتور در تهران، گروهی از نانوایان در کرج و جمعی از رانندگان و متقاضیان خرید کامیون در تهران، با برگزاری تجمعات اعتراضی خواستار رسیدگی به مطالبات خود شدند. از سوی دیگر، روز گذشته گروهی از پرستاران در یزد دست به تجمع اعتراضی زدند.

به گزارش خبرگزاری هرانا، ارگان خبری مجموعه فعالان حقوق بشر در ایران، روز جاری جمعی از خریداران خودرو از شرکت آرین پارس موتور در تهران، تجمع اعتراضی برگزار کردند.

خریداران خودروی لاماری ایما، با برگزاری تجمع اعتراضی مقابل دفتر شرکت آرین پارس موتور در تهران، خواستار پاسخگویی مسئولان این شرکت، اجرای تعهدات و تحویل خودروهای خود بر اساس قراردادها شدند.

تجمع اعتراضی رانندگان و متقاضیان خرید کامیون در تهران

به گزارش هرانا، روز جاری، جمعی از رانندگان و متقاضیان خرید کامیون که از مالباختگان پرونده چند شرکت‌ واردکننده خودروهای سنگین هستند، برای سومین روز متوالی با برگزاری تجمع اعتراضی در تهران، خواستار تسریع در روند رسیدگی و تعیین تکلیف سرمایه‌های خود شدند.

به گفته این شهروندان که طی روزهای یکشنبه و دوشنبه نیز دست به تجمع زده بودند، با وجود گذشت ماه‌ها از تشکیل پرونده مربوط به شرکت‌های «اعیان تجارت»، «مارال تجارت» و «ممتازان»، همچنان بخش قابل توجهی از سرمایه‌های آنان بلاتکلیف مانده است.

تجمع اعتراضی نانوایان در کرج

به گزارش هرانا، امروز سه شنبه، جمعی از نانوایان در کرج دست به تجمع اعتراضی زدند.

نانوایان با تجمع مقابل استانداری البرز، نسبت به عدم رسیدگی به مطالبات خود و نحوه تعیین نرخ‌های جدید اعتراض کردند.

تجمع اعتراضی پرستاران در یزد

به گزارش هرانا، روز گذشته شماری از پرستاران با برگزاری تجمع در داخل ساختمان یکی از بیمارستان های این شهر، خواستار رسیدگی به مطالبات خود شدند.

این پرستاران خواهان تجدیدنظر در محاسبه حقوق و مزایا و پرداخت به موقع تعرفه ها هستند.

بر اساس گزارش سالانه وضعیت حقوق بشر در ایران، منتشرشده توسط واحد آمار، نشر و آثار مجموعه فعالان حقوق بشر در ایران، در سال ۱۴۰۴ دست‌کم ۲۵۵۱ تجمع اعتراضی در کشور برگزار شد. این تجمعات شامل ۷۲۴ مورد کارگری، ۷۵۷ تجمع صنفی، ۷۹۳ مورد در حوزه اندیشه و بیان، ۴۰ تجمع در حوزه حق تحصیل و ۳۲ مورد مرتبط با محیط زیست بوده است. همچنین ۲۰۵ تجمع دیگر توسط شهروندان در ۳۱ استان برگزار شد. افزون بر این، دست‌کم ۴۱ اعتصاب صنفی و ۳۹۰ اعتصاب کارگری نیز به ثبت رسیده است.

مطالب مرتـبط

بدون نظر

نظر بگذارید