خبرگزاری هرانا – روز سهشنبه ۱۶ تیرماه، شلیر مامقادری، شهروند اهل مهاباد با تودیع وثیقه از زندان ارومیه آزاد شد.
به گزارش خبرگزاری هرانا به نقل از کردپا، شلیر مامقادری آزاد شد.
براساس این گزارش، آزادی شلیر مامقادری روز سهشنبه ۱۶ تیرماه با تودیع وثیقه ۱۵ میلیارد تومانی از زندان ارومیه صورت گرفته است.
شلیر مامقادری در تاریخ ۱۹ فروردین ۱۴۰۵، توسط نیروهای امنیتی و بدون ارائه حکم قضایی در منزل خود بازداشت و پس از چندی به زندان ارومیه منتقل شده بود. وی طی مدت زمان بازداشت از حق دسترسی به وکیل و امکان ملاقات با خانواده خود محروم مانده بود.
خانم مامقادری در تاریخ ۱۲ بهمن سال گذشته نیز بازداشت و به بازداشتگاه اداره اطلاعات مهاباد منتقل شد. او مورخ ۱۶ بهمن همان سال با تودیع وثیقه دو میلیارد و ۵۰۰ میلیون تومانی آزاد شد. وی در مدت بازداشت پیشین نیز دچار آسیبهای ناشی از رفتارهای خشونت آمیز شده بود و پس از آزادی تحت درمان قرار گرفت.
شلیر مامقادری، زن ۳۴ ساله، اهل مهاباد، مادر و سرپرست دو فرزند دختر است.
تا زمان تنظیم این گزارش، اطلاعی از دلایل بازداشت و اتهامات مطروحه علیه این شهروند حاصل نشده است.













































بدون نظر
نظر بگذارید