خانه  > اعدام  >  رضایت اولیای دم؛ یک زندانی از چوبه دار رهایی یافت

رضایت اولیای دم؛ یک زندانی از چوبه دار رهایی یافت

خبرگزاری هرانا – یک زندانی در استان فارس که پیشتر بابت اتهام قتل همسرش به اعدام محکوم شده بود، با اعلام رضایت اولیای دم از مجازات مرگ رهایی یافت.

به گزارش خبرگزاری هرانا به نقل از همشهری، یک زندانی از مجازات اعدام نجات یافت.

براساس این گزارش، زندانی مذکور در آذرماه سال ۱۳۹۵، در یکی از شهرهای استان فارس در جریان یک مشاجره، مرتکب قتل همسر ۲۶ ساله خود شد. وی پس از ارتکاب جرم، طی یک تماس تلفنی خود را به پلیس معرفی کرد و بازدشت شد.

این زندانی سپس توسط دادگاه کیفری به اعدام محکوم و رای صادره در دیوان عالی کشور نیز تایید شد. حکم اعدام وی چند مرتبه در آستانه اجرا شدن نیز قرار گرفت اما به دلایل مختلف، از جمله عدم حضور اولیای دم در پای چوبه دار، اجرای حکم به تعویق افتاد.

نهایتا اولیای دم این پرونده در آستانه عید مذهبی غدیر، گذشت خود را اعلام کرده و به این زندانی فرصت زندگی دوباره بخشیدند.

زندانی مذکور که روز دوشنبه ۱۱ خردادماه از زندان آزاد شد، در کمتر از ۲۴ ساعت پس از آزادی، جهیزیه مورد نیاز ۵ زوج جوان را که به دلیل مشکلات مالی قادر به تشکیل زندگی نبودند را تامین کرد.

مطالب مرتـبط

بدون نظر

نظر بگذارید