خانه  > اندیشه و بیان, سایر گروهها  >  بازداشت دستکم ۴۵ شهروند در رابطه با جنگ

بازداشت دستکم ۴۵ شهروند در رابطه با جنگ

خبرگزاری هرانا – رسانه‌های رسمی داخلی اعلام کردند که دو شهروند در استان گلستان، هشت تن در آذربایجان غربی و ۳۵ نفر در استان بوشهر بازداشت شدند. بازداشت‌شدگان متهم به همکاری با کشورهای درگیر جنگ با ایران، عضویت در گروه‌های مخالف و جاسوسی از اماکن حساس شده‌اند.

به گزارش خبرگزاری هرانا به نقل از تسنیم، دو شهروند در استان گلستان بازداشت شدند.

براساس این گزارش، بازداشت این افراد توسط نیروهای اداره اطلاعات صورت گرفته است و از آن‌ها سلاح گرم و مهمات کشف شده است. این شهروندان متهم به همکاری با کشورهای درگیر جنگ با ایران و قصد درگیری با نیروهای امنیتی شده‌اند.

تسنیم در گزارش دیگری از بازداشت هشت شهروند در استان آذربایجان غربی خبر داد. طبق اطلاعات این گزارش، این شهروندان در شهرهای مهاباد، میاندوآب، چالدران و ارومیه بازداشت شده‌اند. در ادامه آمده است که این افراد از اعضای گروه‌های مخالف نظام هستند.

خبرگزاری مهر نیز به نقل از اطلاعات سپاه استان بوشهر اعلام کرد که ۳۵ شهروند در این استان به دلیل جاسوسی و جمع‌آوری اطلاعات و تصویربرداری از اماکن حساس، نظامی و زیرساخت‌های استان، بازداشت شدند. اطلاعات سپاه مدعی شده است که در زمان بازداشت سلاح گرم، وسایل ارتباطی و مواد آتش‌زا را از افراد ضبط کرده است.

در این گزارش‌ به هویت و محل نگهداری شهروندان بازداشت‌شده اشاره نشده است.

لازم به ذکر است حملات نظامی آمریکا و اسرائیل به ایران از ۹ اسفندماه ۱۴۰۴ آغاز شده است. هرانا از زمان آغاز این حملات، به ‌صورت روزانه اقدام به ثبت و مستندسازی رویدادهای مرتبط با این درگیری‌ها در نقاط مختلف کشور کرده است. برای اطلاعات بیشتر، می‌توانید به گزارش تفصیلی هرانا مربوط به بیست‌وهشتمین روز این درگیری‌ که شامگاه گذشته منتشر شد، مراجعه کنید.

مطالب مرتـبط

بدون نظر

نظر بگذارید