خانه  > اندیشه و بیان, کودکان  >  گزارشی از بازداشت ۱۴ شهروند از جمله ۵ نوجوان در شهرهای مختلف

گزارشی از بازداشت ۱۴ شهروند از جمله ۵ نوجوان در شهرهای مختلف

خبرگزاری هرانا – امیرعلی لطفی، حسین مقصودی و زانیار کنعانی، سه نوجوان ۱۵ ساله، علیرضا نظری، ۱۷ ساله و یک نوجوان دیگر به نام سامان سلیمانی و همچنین سینا غیاثی، بهزاد سفیدخانی، مجتبی محمدولی، ادیب نظری، پوریا سلطانیان، امیرسعید چهارتاره، حمید ملکی، امیرمحمد پیروزی و رضا فردوس، توسط ماموران امنیتی در شهرهای دره‌شهر، سنندج، آسمان‌آباد، آبدانان، چوار، ایلام و بجنورد بازداشت و به مکان‌های نامعلومی منتقل شدند.

به گزارش خبرگزاری هرانا به نقل از کردپا، ۱۰ شهروند در استان ایلام بازداشت شدند.

بر اساس این گزارش، روز چهارشنبه ۲۹ بهمن ۱۴۰۴، بهزاد سفیدخانی اهل ایلام در یکی از روستاهای این شهرستان، مجتبی محمدولی اهل آبدانان، علیرضا نظری، ۱۷ ساله و اهل آسمان‌آباد از توابع چرداول، حسین مقصودی، ۱۵ ساله و اهل دره‌شهر و همچنین امیرعلی لطفی، ۱۵ ساله و اهل دره‌شهر بازداشت شدند.

روز سه‌شنبه ۲۸ بهمن نیز، پوریا سلطانیان، ۲۲ ساله و اهل آسمان‌آباد، امیرسعید چهارتاره، اهل آبدانان، سامان سلیمانی، نوجوان اهل روستای هفت‌چشمه در آبدانان و ادیب نظری، اهل آبدانان، بازداشت شدند.

همچنین روز دوشنبه ۲۷ بهمن ماه، حمید ملکی، ۳۷ ساله و اهل روستای ارکوازی از توابع چوار، بازداشت شد.

بازداشت این شهروندان بدون ارائه حکم قضایی توسط نیروهای امنیتی انجام گرفته و تا زمان انتشار این خبر، از دلایل بازداشت و محل نگهداری هر یک از آنان اطلاعی حاصل نشده است.

لازم به ذکر است در جریان بازداشت سامان سلیمانی، نیروهای امنیتی با مردم روستا درگیر شده و چندین ماشین شخصی را تخریب کرده اند. همچنین ماموران برای پراکنده کردن مردم اقدام به شلیک گلوله و پرتاب گاز اشک‌آور کرده‌اند.

بر اساس گزارشی دیگر از کردپا، سینا غیاثی، شهروند ۱۸ ساله اهل روستای ارکوازی از توابع شهرستان چوار در استان ایلام، اوایل بهمن ۱۴۰۴ بدون ارائه حکم قضایی توسط نیروهای امنیتی در منزل خود بازداشت و به مکان نامعلومی منتقل شده است. اطلاعی از دلایل بازداشت وی در دست نیست.

زانیار کنعانی، ۱۵ ساله، فرزند عادل و اهل سنندج نیز، روز سه شنبه ۲۸ بهمن ماه، بدون ارائه حکم قضایی توسط نیروهای امنیتی در منزل‌شان در محله بهاران این شهر بازداشت شده است. او به مکان نامعلومی منتقل شده و اطلاعی از دلایل بازداشتش کسب نشده است.

در گزارشی دیگر از کردپا آمده است، امیرمحمد پیروزی، اهل بجنورد و عضو تیم ملی جودو، مورخ ۲۶ بهمن ماه در منزل خود بازداشت شده است. این اقدام توسط ماموران امنیتی بدون ارائه حکم قضایی صورت گرفته است. از دلایل بازداشت و محل نگهداری آقای پیروزی نیز اطلاعی حاصل نشده است.

کردپا همچنین گزارش داده که رضا فردوس، ۳۵ ساله و اهل دره‌شهر، مورخ ۲۶ بهمن ماه بدون ارائه حکم قضایی توسط نیروهای امنیتی در منزل خود بازداشت و به مکان نامعلومی منتقل شده است. دلایل بازداشت و اتهامات مطروحه علیه وی نیز ذکر نشده است.

لازم به ذکر است که تجمعات و اعتصابات کسبه و بازاریان از روز یکشنبه ۷ دی‌ماه در تهران آغاز شد و پس از دو روز، دامنه آن از بازارها و مراکز تجاری فراتر رفت. این اعتراضات با پیوستن دانشجویان، شهروندان و اقشار مختلف اجتماعی، به یکی از گسترده‌ترین اعتراضات چند سال اخیر تبدیل شد. در پی سرکوب اعتراضات توسط نیروهای انتظامی-امنیتی، هزاران نفر کشته و مجروح شده و ده‌ها هزار نفر نیز توسط نهادهای امنیتی بازداشت و یا احضار شده‌اند. برای اطلاعات بیشتر، می‌توانید به گزارش تفصیلی هرانا در روز پنجاهم از آغاز اعتراضات، مراجعه کنید.

مطالب مرتـبط

بدون نظر

نظر بگذارید