خبرگزاری هرانا – سیاوش حسینی در نیشابور، آیدا ایزدی و سوگند نائیجی در چمستان، نجمه امینی، دانشجو در مشهد، شیدا ریاحی چلوانی، دکتر زنان در اصفهان، مسعود بابائی و احمد خاکسار طرقی در شیروان، سعید نادری، حسین بهنامه، ابوالفضل دربندی، بهزاد اکبری، سعید یاری، محمدامین نظری، یوسف خطاوی، امین فرجاللهی و سیروس قبادی در شهرهای مختلف استان ایلام توسط نیروهای امنیتی بازداشت شدند.
به گزارش خبرگزاری هرانا، ارگان خبری مجموعه فعالان حقوق بشر در ایران، سیاوش حسینی کماکان در بازداشت بهسر می برد.
سیاوش حسینی، شهروند ۱۹ ساله در جریان اعتراضات دیماه توسط نیروهای امنیتی در معدن فیروزه نیشابور بازداشت و پس از چندی به زندان سبزوار منتقل شده است. وی کماکان به صورت بلاتکلیف در این زندان نگهداری می شود. علیرغم پیگیریهای خانواده از مراجع امنیتی و قضایی، مسئولین مربوطه از ارائه پاسخی روشن در خصوص وضعیت فرزندشان خودداری می کنند.
همچنین کردپا در گزارشی از بازداشت ۹ شهروند در شهرهای مختلف استان ایلام خبر داد. طبق این گزارش، سعید نادری، ۳۵ ساله، حسین بهنامه، ۲۷ ساله، ابوالفضل دربندی، ۲۰ ساله، بهزاد اکبری، ۳۵ ساله، سعید یاری، محمدامین نظری و یوسف خطاوی مورخ ۲۸ بهمن ماه در جریان برگزاری مراسم چهلم علیرضا صیدی نوجوان ۱۶ ساله در شهرستان آبدانان توسط نیروهای امنیتی بازداشت شدند. همچنین، بازداشت امین فرجاللهی، ۲۷ ساله، در آبدانان و سیروس قبادی در سرابله در تاریخ ۲۷ بهمن ماه توسط نیروهای امنیتی صورت گرفته است. این شهروندان پس از بازداشت به مکان نامعلومی منتقل شدند و از آخرین وضعیت آنها اطلاعی در دست نیست.
در خبری دیگر کردپا اعلام کرد که دو شهروند دیگر با هویت، احمد خاکسار طرقی، پدر یک فرزند و مسعود بابائی شهروندان اهل شهرستان شیروان در این شهرستان بازداشت شدند.
بر اساس این گزارش، بازداشت آقایان خاکسار و بابائی مورخ ۱۸ دی ماه بدون ارائه حکم قضایی توسط ماموران امنیتی در ارتباط با اعتراضات سراسری صورت گرفته است. این دو شهروند پس از بازداشت به مکان نامعلومی منتقل شدند و تاکنون از آخرین وضعیت آنها اطلاعی حاصل نشده است. همچنین، این شهروندان طی مدت زمان بازداشت از ملاقات با خانواده و حق دسترسی به وکیل محروم مانده اند. از سوی دیگر ویدیویی از اعترافات اجباری این افراد از رسانه های رسمی پخش شده که نگرانی های خانواده و نزدیکانشان را به همراه داشته است.
از سوی دیگر خبرنامه امیر کبیر از بازداشت نجمه امینی، دانشجو در مشهد و شیدا ریاحی چلوانی، دکتر زنان در اصفهان خبر داد.
در این گزارش آمده است، دکتر شیدا ریاحی چلوانی ۳۰ ساله، متخصص زنان و زایمان و از پزشکان بیمارستان سیدالشهدا (امید) اصفهان روز جمعه ۱۹ دیماه توسط نیروهای امنیتی در منزل شخصی خود در اصفهان بازداشت و به زندان این شهر منتقل شده است. وی کماکان به صورت بلاتکلیف در این زندان نگهداری می شود. بازداشت وی به دلایلی همچون ارائه خدمات درمانی و کمک به مجروحان اعتراضات دی ماه صورت گرفته است. همچنین، نجمه امینی، ۲۳ ساله و دانشجوی رشته حسابداری مورخ ۱۱ بهمنماه در محدوده خیابان طلاب و بازار فردوسی مشهد توسط نیروهای امنیتی با ضربوشتم بازداشت شد. وی پس از مدتی به زندان وکیلآباد مشهد منتقل شده است.
علاوه بر این هیرکانی در خبری از بازداشت دو شهروند به نام آیدا ایزدی، ۱۹ ساله و سوگند نائیجی، ۲۱ ساله، شهروندان اهل چمستان، خبر داد. بر اساس گزارش مذکور، بازداشت این دو شهروند مورخ ۱۸ دیماه توسط ماموران اطلاعات سپاه در منازل آنها صورت گرفته است. ماموران حین بازداشت اقدام به تفتیش محل کردند. آیدا ایزدی پس از بازداشت به مکان نامعلومی منتقل و سوگند نائیجی به زندان آمل انتقال یافته است.
تاکنون از اتهامات مطروحه علیه این ۱۶ شهروند اطلاعی حاصل نشده است.












































بدون نظر
نظر بگذارید