خانه  > کارگران  >  فقدان ایمنی کار منجر به مصدومیت یک آتش‌نشان شد

فقدان ایمنی کار منجر به مصدومیت یک آتش‌نشان شد

خبرگزاری هرانا – در سایه فقدان ایمنی محیط و شرایط نامناسب کار، روز گذشته، یک آتش‌نشان حین اطفای حریق در یک کارگاه تولید مواد پلاستیکی در تهران، دچار مصدومیت شد.

به گزارش خبرگزاری هرانا به نقل از رکنا، عصر روز گذشته، یک آتش‌سوزی گسترده و پرحجم در کارگاه تولید مواد پلاستیکی واقع در جاده ساوه رخ داد.

سخنگوی سازمان آتش‌نشانی تهران در این خصوص گفت: شدت حریق به دلیل وجود حجم بالای مواد پلاستیکی بسیار زیاد بود و بخشی از یک سوله بزرگ دچار آسیب جدی سازه‌ای شد.

به گفته وی، در جریان عملیات اطفای حریق، یکی از آتش‌نشانان بر اثر شرایط سخت حریق و حرارت بالا دچار مصدومیت شد که بلافاصله به مراکز درمانی منتقل و وضعیت او تحت رسیدگی قرار گرفت.

علت دقیق وقوع این آتش‌سوزی هنوز مشخص نیست و بررسی‌های کارشناسی برای تعیین منشأ حادثه ادامه دارد.

بر اساس گزارش‌های سالانه مرکز آمار، نشر و آثار مجموعه فعالان حقوق بشر در ایران، در سال ۱۴۰۳، دست‌کم ۲,۰۴۲ نفر در سوانح کاری کشته شده‌اند و ۱۶,۱۱۳ مورد صدمات جسمی به کارگران در حین کار ثبت شده است. بیشتر کارگران ایران در شرایط فاقد امنیت شغلی و پوشش بیمه‌ای مناسب فعالیت می‌کنند، کمبود بازرسان و ضعف زیرساخت‌های ایمنی، ثبت و پیشگیری از حوادث شغلی را با چالش جدی مواجه کرده است.

مطالب مرتـبط

بدون نظر

نظر بگذارید