خانه  > زندانیان  >  تداوم بازداشت؛ بلاتکلیفی محمدعلی ویسی و سیروان خداکرمی ادامه دارد

تداوم بازداشت؛ بلاتکلیفی محمدعلی ویسی و سیروان خداکرمی ادامه دارد

خبرگزاری هرانا – محمدعلی ویسی و سیروان خداکرمی، شهروندان ساکن سقز، علیرغم گذشت ۱۸ روز از زمان بازداشت، کماکان به صورت بلاتکلیف در یکی از بازداشتگاه‌های امنیتی در سنندج نگهداری می‌شوند.

به گزارش خبرگزاری هرانا به نقل از کردپا، محمدعلی ویسی و سیروان خداکرمی بیش از دو هفته است که در بازداشت به سر می‌ برند.

در این گزارش به نقل از یک منبع مطلع آمده است؛ این دو شهروند جهت بازجویی به یکی از بازداشتگاه‌های امنیتی سنندج منتقل شده‌اند و از دسترسی به وکیل و ملاقات با خانواده محروم مانده اند.

بر اساس این گزارش، آقای خداکرمی از زمان بازداشت تاکنون، سه بار با خانواده‌اش تماس تلفنی داشته است. اما آقای ویسی تاکنون با خانواده خود تماسی نداشته، امری که منجر به افزایش نگرانی‌های خانواده و نزدیکان او شده است.

محمدعلی ویسی و سیروان خداکرمی در تاریخ ۱۸ آبان ماه، در محل سکونت خود، بدون ارائه حکم قضائی بازداشت شدند.

تا لحظه تنظیم این گزارش، از دلایل بازداشت و اتهامات مطروحه علیه این افراد اطلاعی حاصل نشده است.

مطالب مرتـبط

بدون نظر

نظر بگذارید