خانه  > بهداشت و محیط زیست, سایر گروهها  >  دو محیط بان در پی درگیری با شکارچیان غیر مجاز مجروح شدند

دو محیط بان در پی درگیری با شکارچیان غیر مجاز مجروح شدند

خبرگزاری هرانا – رئیس اداره حفاظت محیط زیست گرگان اعلام کرد که روز گذشته در پی درگیری دو شکارچی غیر مجاز با محیط بانان در منطقه کوهستانی و جنگلی توسکستان، یک محیط بان و فرمانده محیط‌بانی توسکستان مجروح شدند. شکارچیان پس از اقدام به ضرب و جرح، از محل متواری شده‌اند.

به گزارش خبرگزاری هرانا به نقل از فارس، دو محیط بان در پی درگیری با شکارچیان غیر مجاز مجروح شدند.

رئیس اداره حفاظت محیط زیست گرگان اعلام کرد که روز دوشنبه ۳ آذرماه، دو شکارچی غیر مجاز در منطقه کوهستانی و جنگلی توسکستان، با محیط بانان درگیر شدند.

در این درگیری آنها یکی از محیط بانان را مجروح کرده و از محل متواری شدند. همچنین فرمانده محیط‌بانی توسکستان نیز دچار جراحت شده است.

به گفته علی بیانی، شکارچیان تاکنون بازداشت نشده‌اند؛ با این حال یک قبضه سلاح شکاری تک لول قاچاق و یک طاقه قرقاول که از گونه‌های حفاظت شده است، از آنها کشف شده و سرنخ‌هایی از هویت متخلفان بدست آمده است.

در این گزارش به هویت محیط بانان مجروح شده و آخرین وضعیت جسمانی آنها، اشاره‌ای نشده است.

مطالب مرتـبط

بدون نظر

نظر بگذارید