خانه  > slide, اعدام  >  زندان بیرجند؛ حکم اعدام یک زندانی به اجرا درآمد

زندان بیرجند؛ حکم اعدام یک زندانی به اجرا درآمد

خبرگزاری هرانا – سحرگاه امروز سه شنبه ۲۷ آبان ماه، حکم یک زندانی که پیشتر از بابت اتهامات مرتبط با جرائم مواد مخدر به اعدام محکوم شده بود، در زندان بیرجند به اجرا درآمد.

به گزارش خبرگزاری هرانا، ارگان خبری مجموعه فعالان حقوق بشر در ایران، سحرگاه امروز سه شنبه ۲۷ آبان ماه، یک زندانی در زندان بیرجند اعدام شد.

هویت این زندانی که سحرگاه امروز به چوبه دار آویخته شد، سعید جوکار، توسط هرانا احراز شده است.

براساس اطلاعات دریافتی هرانا، آقای جوکار پیشتر از بابت اتهامات مرتبط با جرائم مواد مخدر بازداشت و سپس توسط دادگاه انقلاب به اعدام محکوم شده بود.

تا لحظه تنظیم این گزارش، اعدام این زندانی توسط مسئولین زندان و نهادهای متولی اعلام نشده است.

بر اساس آماربرداری سالانه مرکز آمار، نشر و آثار مجموعه فعالان حقوق بشر در ایران، از ۱۰ اکتبر ۲۰۲۴ تا ۸ اکتبر ۲۰۲۵ بیش از ۴۸ درصد از اعدام‌شدگان از بابت اتهام جرائم مرتبط با مواد مخدر به اعدام محکوم شده بودند. طی ده سال گذشته، محکومان به اتهام قاچاق مواد مخدر همواره حدود ۴۷ درصد از مجموع اعدام‌ها را تشکیل داده‌اند. این آمارها نشان‌دهنده عدم پیشرفت در کاهش تعداد اعدام‌های مرتبط با مواد مخدر در این مدت است.

مطالب مرتـبط

بدون نظر

نظر بگذارید