خانه  > slide, اعدام, زندانیان  >  اهواز؛ احکام اعدام ۳ زندانی سیاسی در دیوان عالی کشور تایید شد

اهواز؛ احکام اعدام ۳ زندانی سیاسی در دیوان عالی کشور تایید شد

خبرگزاری هرانا – احکام اعدام مسعود جامعی، علیرضا مرداسی و فرشاد اعتمادی‌فر، زندانیان سیاسی محبوس در زندان شیبان اهواز توسط دیوان عالی کشور تایید شد. این زندانیان پیشتر توسط دادگاه انقلاب اهواز هر کدام به دو بار اعدام و یک سال حبس محکوم شده بودند.

به گزارش خبرگزاری هرانا، ارگان خبری مجموعه فعالان حقوق بشر در ایران، حکم اعدام سه زندانی سیاسی تایید شد.

احکام اعدام مسعود جامعی، علیرضا مرداسی و فرشاد اعتمادی‌فر، زندانیان سیاسی محبوس در زندان شیبان اهواز، توسط دیوان عالی کشور تایید و اخیرا به آنها ابلاغ شده است. این افراد، اواخر تیرماه سال جاری، توسط شعبه یک دادگاه انقلاب اهواز، به ریاست قاضی ادیبی‌مهر از بابت اتهامات افساد فی‌الارض، عضویت در گروه‌های باغی و تبلیغ علیه نظام، هر یک به دو بار اعدام و یک سال حبس محکوم شده بودند.

در همین پرونده سامان حرمت‌نژاد و داوود حرمت‌نژاد نیز، توسط دادگاه انقلاب مذکور از بابت اتهامات مورد اشاره به ترتیب به ۱۲ سال حبس و ۱۵ سال زندان محکوم شدند. تاکنون از آخرین وضعیت پرونده این افراد اطلاعی حاصل نشده است.

در متن احکام صادره، عضویت در سازمان مجاهدین خلق به عنوان مصداق اتهامات مطرح شده، مورد استناد دادگاه قرار گرفته است. این پرونده یکی از سنگین‌ترین احکام امنیتی صادره در ماه‌های اخیر در استان خوزستان به شمار می‌رود.

یک منبع مطلع از این پرونده که به دلایل امنیتی نخواست نامش فاش شود، به هرانا گفت: «این افراد حدود دو سال گذشته را تحت بازداشت موقت و بلاتکلیفی قرار داشتند. آنها طی دوران بازداشت، از دسترسی به وکیل و خدمات درمانی مناسب محروم ماندند. احکام صادره در حالی به آنان ابلاغ شد که روند دادرسی این افراد با نقض فاحش اصول دادرسی عادلانه همراه بود. اعترافات منتسب به متهمان پرونده، تحت اجبار و در شرایط غیرانسانی از آنها اخذ شد.»

فرشاد اعتمادی فر، سامان حرمت نژاد و داوود حرمت نژاد در تاریخ ۲۶ خردادماه سال ۱۴۰۲، توسط ماموران وزارت اطلاعات بازداشت شدند. مسعود جامعی و علیرضا مرداسی نیز در تاریخ ۱۰ مردادماه ۱۴۰۲ توسط نیروهای امنیتی در اهواز بازداشت و به زندان شیبان این شهر منتقل شدند.

در پی بازداشت این افراد، تسنیم خبرگزاری نزدیک به سپاه پاسداران با انتشار گزارشی مدعی شد: این شهروندان به «شبکه منافقان» متصل بودند و قصد اقدام به «عملیات ایذایی» در استان‌‌های خوزستان، فارس و کهگیلویه و بویراحمد را داشتند.

لازم به ذکر است، در ادبیات جمهوری اسلامی عبارات “نفاق” و “منافقین” به سازمان مجاهدین خلق، از گروههای اپوزیسیون ایران اطلاق می‌شود.

فرشاد اعتمادی‌فر از استان کهگیلویه و بویراحمد، و مسعود جامعی و علیرضا مرداسی (حمیداوی)، شهروندان اهل اهواز هستند. مسعود جامعی، ۴۷ ساله، از مشکلات کبدی و سرطان معده رنج می‌برد. وضعیت جسمانی او در زندان وخیم بوده و نیازمند درمان فوری و اعزام به مراکز تخصصی خارج از زندان است. او پیش از بازداشت در شرکت ملی نفت مشغول به کار بود. اواخر اسفندماه سال گذشته، او به همراه همسرش زینب حزباپور و فرزندانش ناهید، دلال و رقیه جامعی، از بابت اتهام ارتباط با یکی از گروه های مخالف نظام در دادگاه انقلاب شهرستان باوی محاکمه شده بود.

مطالب مرتـبط

بدون نظر

نظر بگذارید