خبرگزاری هرانا – امروز چهارشنبه ۲۱ آبان، فرهاد فهندژ، شهروند بهائی ساکن گرگان، توسط نیروهای امنیتی بازداشت و به مکان نامعلومی منتقل شد. همزمان منزل این شهروند بهائی مورد تفتیش ماموران قرار گرفت.
به گزارش خبرگزاری هرانا، ارگان خبری مجموعه فعالان حقوق بشر در ایران، فرهاد فهندژ، شهروند بهائی در گرگان بازداشت شد.
بر اساس اطلاعات دریافتی هرانا، بازداشت آقای فهندژ، امروز چهارشنبه ۲۱ آبانماه، توسط هشت نیروی امنیتی در منزل شخصی او صورت گرفته است. همزمان منزل این شهروند بهائی توسط ماموران مورد تفتیش قرار گرفته است. در جریان بازرسی، شماری از وسایل شخصی، از جمله کتابها و عکسهای وی ضبط شده است.
یک منبع مطلع نزدیک به خانواده این شهروند بهائی ضمن تایید این خبر به هرانا گفت: “ماموران هنگام بازداشت، فقط حکم تفتیش منزل را به آقای فهندژ که در خانه تنها بوده، نشان دادهاند. همسر و فرزندان این شهروند بهائی نیز پس از بازگشت به منزل، مورد تهدید و بازجویی ماموران قرار گرفتند.”
تاکنون از دلایل بازداشت، محل نگهداری و اتهامات مطروحه علیه این شهروند بهائی اطلاعی حاصل نشده است.
فرهاد فهندژ، شهروند بهائی ساکن گرگان و متولد ۱۳۳۸ در شهرستان تربت حیدریه است. وی پیش از این نیز سابقه بازداشت و برخوردهای قضایی را داشته است.












































بدون نظر
نظر بگذارید