خانه  > slide, زندانیان  >  مهدی توکلی زانیانی از زندان شهرکرد آزاد شد

مهدی توکلی زانیانی از زندان شهرکرد آزاد شد

خبرگزاری هرانا – مهدی توکلی زانیانی، زندانی سیاسی محبوس در زندان شهرکرد به صورت مشروط از این زندان آزاد شد.

به گزارش خبرگزاری هرانا، ارگان خبری مجموعه فعالان حقوق بشر در ایران، مهدی توکلی زانیانی آزاد شد.

براساس اطلاعات دریافتی هرانا، آقای توکلی زانیانی هفته گذشته به صورت مشروط از زندان شهرکرد آزاد شده است. شعبه یک دادگاه تجدیدنظر استان چهارمحال و بختیاری در تاریخ ۱۲ مهرماه امسال با درخواست آزادی مشروط آقای توکلی زانیانی موافقت کرده بود.

در اردیبهشت امسال در پی تجمیع احکام، مهدی توکلی زانیانی به هشت سال زندان و ۷۴ ضربه شلاق محکوم شد. در رای صادره آقای توکلی از بابت توهین به مقدسات به پنج سال زندان، توهین به رهبری به دو سال حبس، ساب النبی ۷۴ ضربه شلاق و تبلیغ علیه نظام به یک سال زندان محکوم شده است.

این شهروند پیشتر در دو بخش جداگانه از پرونده خود که توسط قاضی پرونده نقض شده است، در دادگاه‌های انقلاب و کیفری از بابت اتهامات ذکر شده به سه سال و ۱۰ ماه حبس و ۲۹ ضربه شلاق محکوم شده بود.

مهدی توکلی در تاریخ ۲۹ آذر سال ۱۴۰۲ توسط نیروهای اطلاعات سپاه در شهرکرد بازداشت شده بود.

مهدی توکلی، کارگر پروژه ای و متخصص رنگ و عایق در پروژه های نفت و گاز است.

مطالب مرتـبط

بدون نظر

نظر بگذارید