خبرگزاری هرانا – شماری از کارگران شهرداری ایلام از جمله پاکبانها و کارگران فضای سبز از عدم پرداخت مطالبات مزدی سه ماهه خود ابراز نارضایتی کرده و خواستار رسیدگی به مطالباتشان شدند.
به گزارش خبرگزاری هرانا به نقل از ایلنا، کارگران شهرداری ایلام از جمله پاکبانها و کارگران فضای سبز بابت حقوق معوقه خود گلایهمند هستند.
کارگران مذکور در این خصوص گفتند: سه ماه است که هیچ گونه حقوقی دریافت نکردهایم و این موضوع مشکلات معیشتی زیادی را برای ما به همراه داشته است.
این کارگران ضمن بیان اینکه مراجعات ما به شهرداری برای دریافت حقوق تا به امروز بینتیجه مانده در ادامه افزودند: کار سخت بدون حقوق به موقع همان بیگاری است. ما از مسئولان استانی و کشوری میخواهیم به مشکلات ما ورود کنند. این در حالی است که اجاره خانههایمان عقب افتاده و سفرههایمان خالی است.
بدون نظر
نظر بگذارید