خانه  > اعدام  >  اتهام محاربه؛ سه متهم از جمله یک زن به اعدام محکوم شدند

اتهام محاربه؛ سه متهم از جمله یک زن به اعدام محکوم شدند

خبرگزاری هرانا – دو مرد و یک زن بابت اتهام “محاربه” از طریق انجام عملیات تروریستی و اقدام علیه امنیت ملی، توسط دادگاه انقلاب تهران به اعدام محکوم شدند.

به گزارش خبرگزاری هرانا به نقل از اعتماد، سه متهم از جمله یک زن بابت اتهام محاربه به اعدام محکوم شدند.

بر اساس این گزارش، در تاریخ ۱۵ شهریور ۱۴۰۲، دو مرد و یک زن که ادعا شده “عضو گروه داعش شده بودند”، باعث وقوع انفجار در یک اتوبوس مسافربری شدند. در جریان این واقعه، کودکی ۱.۵ ساله جان خود را از دست داده است.

بر این اساس، در پی بازجویی ماموران پلیس، مشخص شد دو مرد و یک زن از سرنشینان اتوبوس، عاملان انفجار بوده اند. بررسی‌ها نشان داد یک مرد به نام ارسلان به گروه “داعش” پیوسته است. همچنین معلوم شد نسیم، همسر ارسلان است که خانواده‌اش مدت‌ها قبل به این گروه پیوسته بودند. در تحقیقات بعدی مشخص شد سومین فرد، مردی به نام حسن است که بمب‌‎های دست‌ساز درست می‌کرد.

در این گزارش ادعا شده است که ارسلان اعلام کرد دادگاه ایران را قبول ندارد و حرف نمی‌زند، اما حسن و زن جوان، اعتراف به جرم کردند. بر اساس آن، مشخص شد آنها یک تیم هستند که قرار بود در چندین نقطه از ایران بمب‌گذاری کنند اما در اولین عملیات خود بازداشت شدند.

این پرونده بعد از تکمیل به دادگاه انقلاب تهران فرستاده شد. سپس این متهمان “به دلیل انجام عملیات تروریستی و اقدام علیه امنیت ملی، محارب” شناخته و به اعدام محکوم شدند.

این متهمان همچنین به اتهام قتل یک کودک در پی انفجار مواد منفجره در یک اتوبوس، در شعبه ۱۰ دادگاه کیفری استان تهران محاکمه شدند.

در جلسه دادگاه، والدین کودک گفتند: برای سفر زیارتی از همدان به ایلام می‌رفتیم که چند ساعت بعد انفجار رخ داد. مادر کودک که خود نیز مجروح شده بود، گفت هنگام شیر دادن به فرزندش دچار حادثه شد و خواستار مجازات متهمان شد.

وکیل ارسلان گفت: متهمان بعد از بمب‌گذاری منصرف شدند، ولی چون دیگر به هم دسترسی نداشتند که بگویند پشیمان شده‌ایم این اتفاق افتاد.

متهم ردیف دوم با اتهام مشارکت در قتل کودک، گفت: “من از انفجار خبر نداشتم و یک ماه بعد از دستگیری متوجه شدم. بمب‌هایی که من می‌ساختم با این بمب فرق داشت. زخمی‌ها هم گفته‌اند که نور و شعله دیده‌اند در صورتی که بمب‌هایی که من می‌سازم چنین علائمی ندارد. این بمب کار ارسلان بود. ضمن اینکه راننده در ماشین استون داشت. بمب‌هایی که من گذاشته بودم قرار بود ساعت ۱۱ منفجر شود، اما این بمب ساعت ۹ منفجر شده، من بمب‌های دیگر را خنثی کردم.”

نسیم نیز به اتهام معاونت در قتل و معاونت در بمب‌گذاری، در جایگاه قرار گرفت و گفت: من اصلاً خبر نداشتم قرار است بمب‌گذاری شود. من و بچه‌ام را موقع بیعت بیرون کردند. گفتند تو نباید اینجا باشی. فیلم را هم من نگرفتم. قاضی خطاب به او گفت: برادران و چند عضو خانواده تو با داعش بیعت کرده و بعد هم اعدام شده‌اند. جلیقه انتحاری نیز برای شوهرت دوختی که در خانه تو پیدا شده است. وکیل این زن گفت: در آذر ۱۴۰۰، نسیم ازدواج کرده و دو بار باردار شده است. دوره بارداری و بعد شیردهی و نقاهت اصلاً اجازه نمی‌داده این زن فعالیتی در داعش داشته باشد. این جلیقه را ارسلان سفارش داده و گفته لباسی می‌خواهد که بتواند ابزار در آن بگذارد. سپس نسیم گفت: من توبه کردم. اگر هر کار من باعث این اتفاق شده خدا من را ببخشد اما من قصدی نداشتم.

در پایان این جلسه، قضات برای تصمیم‌گیری و صدور رای در خصوص  وارد شور شدند.

مطالب مرتـبط

بدون نظر

نظر بگذارید