خانه  > سایر گروهها, کارگران  >  دستکم ۵ تجمع اعتراضی برگزار شد

دستکم ۵ تجمع اعتراضی برگزار شد

خبرگزاری هرانا – امروز شنبه ۱۲ مهرماه، شماری از کارکنان شرکت نفت فلات قاره در منطقه بهرگان، گروهی از کارگران شهرداری اندیمشک، تعدادی از کشاورزان و تراکتورداران در دزفول و جمعی از نانوایان در بیرجند دست به تجمع اعتراضی زدند. روز گذشته نیز شماری از اهالی شهر علویجه اصفهان تجمع اعتراضی برگزار کردند.

به گزارش خبرگزاری هرانا، ارگان خبری مجموعه فعالان حقوق بشر در ایران، امروز شنبه ۱۲ مهر ۱۴۰۴، شماری از کارکنان شرکت نفت فلات قاره شاغل در منطقه بهرگان دست به تجمع زدند.

پرداخت کامل حقوق، حذف سقف بازنشستگی و پرداخت کامل سنوات، اصلاح کف حقوق، اجرای کامل ماده ۱۰ و پرداخت کامل بک پی آن و عدم ادغام صندوق بازنشستگی با سایر صندوق‌های ورشکسته، از جمله مطالبات کارگران صنعت نفت است.

تجمع کارگران شهرداری اندیمشک

به گزارش هرانا، روز جاری، گروهی از کارگران شهرداری اندیمشک در مقابل ساختمان فرمانداری این شهر دست به تجمع زدند.

این کارگران روزمزد، با در دست داشتن پلاکاردهایی اعلام کردند که علیرغم دارا بودن هشت سال سابقه کار در شهرداری اندیمشک، از داشتن بیمه و دیگر مزایای قانونی خود محروم هستند. آن‌ها خواستار رسیدگی مسئولان جهت حل مشکلات خود شدند.

تجمع اعترضی کشاورزان و تراکتورداران در دزفول

به گزارش هرانا، امروز شنبه ۱۲ مهر، گروهی از کشاورزان و تراکتورداران در مقابل ساختمان فرمانداری شهرستان دزفول دست به تجمع زدند.

دلیل اعتراض این افراد کاهش سهمیه گازوئیل، است.

بیرجند؛ تجمع اعتراضی نانوایان

به گزارش اتحادیه آزاد کارگران ایران، روز جاری، شماری از نانوایان استان خراسان جنوبی در مقابل ساختمان استانداری در بیرجند تجمع اعتراضی برگزار کردند.

تجمع نانوایان در اعتراض به عدم پرداخت یارانه نان و افزایش هزینه‌های تولید آن‌ها برگزار شده است.

تجمع اعتراضی اهالی شهر علویجه

به گزارش اتحادیه آزاد کارگران ایران، روز جمعه ۱۱ مهرماه، جمعی از اهالی شهر علویجه واقع در استان اصفهان، در ارتفاعات این شهر تجمع اعتراضی برگزار کردند.

بر اساس این گزارش، تجمع این شهروندان در اعتراض به فعالیت مخرب معادن سنگ برای محیط‌ زیست این منطقه صورت گرفته است.

بر اساس گزارش سالانه مرکز آمار مجموعه فعالان حقوق بشر در ایران، در سال ۱۴۰۳، دست‌کم ۲۲۵۵ تجمع اعتراضی در ایران ثبت شده است. از این تعداد، دست‌کم ۷۲۴ تجمع کارگری، ۱۱۸۷ تجمع صنفی، ۷۴ تجمع در حوزه اندیشه و بیان، ۴۷ تجمع دانشجویی، ۴۸ تجمع در حوزه محیط زیست و ۱۷۵ تجمع اعتراضی توسط شهروندان مالباخته یا افرادی که حقوق شهروندی‌شان تضییع شده، در ۳۱ استان کشور برگزار شد. علاوه بر تجمعات اعتراضی، دست‌کم ۷۰ اعتصاب صنفی و ۱۳۷۷ اعتصاب کارگری نیز در این مدت صورت گرفته است.

مطالب مرتـبط

بدون نظر

نظر بگذارید