خانه  > کارگران  >  دستکم ۵ کارگر شرکت عمران آبشار اسپادانا در تهران اخراج شدند

دستکم ۵ کارگر شرکت عمران آبشار اسپادانا در تهران اخراج شدند

خبرگزاری هرانا – دستکم پنج کارگر ساختمانی شرکت عمران آبشار اسپادانا در تهران از محل کار خود اخراج شدند. این کارگران بیش از یک ماه است که حقوقی دریافت نکرده‌اند.

به گزارش خبرگزاری هرانا به نقل از حال وش، پنج کارگر شرکت عمران آبشار اسپادانا اخیرا توسط کارفرما از محل کار خود اخراج شدند.

بر اساس این گزارش، این کارگران بیش از یک ماه است هیچ‌گونه حقوقی دریافت نکرده‌اند. آنان که به دلیل مشکلات معیشتی ناچار به مهاجرت از زاهدان به تهران شده‌اند، هر کدام بیش از ۳۰ میلیون تومان مطالبات پرداخت‌نشده دارند.

در این گزارش به نقل از یک منبع مطلع آمده است: کارفرما به کارگران اعلام کرده که «هر کاری دلتان می‌خواهد بکنید» حقوق شما را پرداخت نخواهم کرد.

بر اساس آمار سالانه مرکز آمار، نشر و آثار مجموعه فعالان حقوق بشر در ایران، در سال ۱۴۰۳، موارد تعویق یا عدم پرداخت حقوق کارگران به مدت دست‌کم ۵۹۲ ماه برای ۱۸,۱۲۱ نفر ثبت شده است. همچنین ۴,۷۶۵ مورد اخراج یا تعدیل، ۵۸۵ مورد بیکاری، و ۴۸۸ ماه نبود بیمه برای ۵۲۵,۵۹۲ کارگر گزارش شده است. علاوه بر این، ۱۱ کارخانه تعطیل شده و ۴,۸۳۵ کارگر در وضعیت بلاتکلیفی قرار دارند.

مطالب مرتـبط

بدون نظر

نظر بگذارید