خانه  > زنان, سایر گروهها  >  یک متهم به آزار جنسی زنان در تهران بازداشت شد

یک متهم به آزار جنسی زنان در تهران بازداشت شد

خبرگزاری هرانا – مردی که متهم است با معرفی خود به عنوان مامور ادارات برق، آب یا گاز وارد خانه‌های زنان تنها در تهران شده و آنان را مورد آزار جنسی قرار داده است، بازداشت شد.

به گزارش خبرگزاری هرانا به نقل از همشهری، طی روزهای اخیر، یک متهم به آزار جنسی زنان بازداشت شد.

بر اساس این گزارش، متهم که با لقب “ابلیس” شناخته می‌شود، با جا زدن خود به جای مأمور برق، آب یا گاز وارد خانه‌های زنان تنها در تهران می‌شد و آنها را مورد آزار جنسی قرار میداد.

 اقدامات او عمدتا در سال‌های ۹۸ و ۹۹ صورت گرفته است. وی پس از شکایت‌های متعدد از تهران خارج شده بود. کارآگاهان اداره یکم پلیس آگاهی تهران در آن زمان تحقیقات زیادی را برای شناسایی و دستگیری این مرد انجام داده بودند. وی همچنین پس از تجاوز اقدام به سرقت نیز کرده بود.

چند روز پیش، گزارش سرقت مسلحانه‌ای در اختیار کارآگاهان اداره یکم پلیس آگاهی تهران قرار گرفت. نحوه سرقت و اقدامات این گزارش مشابه عملکرد این متهم بوده است. نهایتا این مرد شناسایی و توسط ماموران پلیس بازداشت شد.

وی در اعترافات خود، وسوسه را عامل تجاوز به زنان عنوان کرد و گفت: “انگیزه اصلی من سرقت بود نه تجاوز. می‌خواستم طلاهای زنان را بردارم و برای خودم زندگی تشکیل بدهم. چون پدر و مادرم بعد از جدایی، هر دو فوت شدند. من با خواهر و شوهرخواهرم زندگی می‌کردم. شوهرخواهرم خیلی اذیتم می‌کرد و من دلم می‌خواست برای خودم خانه‌ای اجاره کنم و مستقل شوم.”

در این گزارش به تاریخ دقیق بازداشت، هویت متهم و قربانیان اشاره‌ای نشده است.

لازم به ذکر است در ادبیات عرفی رسانه های دارای مجوز از کلمه آزار و اذیت برای اشاره به تجاوز و اشکال مختلف آسیب های جنسی استفاده می شود.

مطالب مرتـبط

بدون نظر

نظر بگذارید