خانه  > اعدام  >  دو زندانی در زندان میناب اعدام شدند

دو زندانی در زندان میناب اعدام شدند

خبرگزاری هرانا – سحرگاه امروز، حکم دو زندانی که پیشتر از بابت اتهامات مرتبط با جرائم مواد مخدر به اعدام محکوم شده بودند، در زندان میناب به اجرا درآمد.

به گزارش خبرگزاری هرانا به نقل از حال وش، سحرگاه امروز دوشنبه ۶ مرداد ۱۴۰۴، دو زندانی در زندان میناب اعدام شدند.

هویت این زندانیان، عیسی نارویی (نادری)، ۳۵ ساله، فرزند جمعه، اهل و ساکن روستای کرحمت از بخش کتیج شهرستان فنوج و امیر قنبری، ۲۶ ساله، فرزند دادشاه، متاهل و پدر دو فرزند، اهل و ساکن دلگان، گزارش شده است.

بر اساس این گزارش، آقای نارویی در سال ۱۳۹۹ و امیر قنبری حدود شش سال پیشتر در پرونده‌های جداگانه و به اتهام جرائم مرتبط با مواد مخدر بازداشت شده بودند. آنها سپس توسط دادگاه انقلاب به اعدام محکوم و روز شنبه ۴ مرداد ماه جهت اجرای حکم اعدام به سلول انفرادی منتقل شده بودند. خانواده این دو زندانی، عصر روز گذشته، آخرین ملاقات را با آنان انجام دادند.

تا لحظه تنظیم این گزارش، اعدام این زندانیان توسط مسئولین زندان و نهادهای متولی اعلام نشده است.

بر اساس آماربرداری سالانه مرکز آمار، نشر و آثار مجموعه فعالان حقوق بشر در ایران، در سال ۲۰۲۴ بیش از ۵۲ درصد از اعدام‌شدگان از بابت اتهام جرائم مرتبط با مواد مخدر به اعدام محکوم شده بودند. طی ده سال گذشته، محکومان به اتهام قاچاق مواد مخدر همواره حدود ۴۰ درصد از مجموع اعدام‌ها را تشکیل داده‌اند. این آمارها نشان‌دهنده عدم پیشرفت در کاهش تعداد اعدام‌های مرتبط با مواد مخدر در این مدت است.

مطالب مرتـبط

بدون نظر

نظر بگذارید