خبرگزاری هرانا – ابوالفضل خوران، فعال صنفی معلمان، از روز جمعه ۲۳ خردادماه از زندان اراک به مکان نامعلومی منتقل شده است.
به گزارش خبرگزاری هرانا، ارگان خبری مجموعه فعالان حقوق بشر در ایران، ابوالفضل خوران از زندان اراک به مکانی نامعلوم منتقل شد.
یک منبع مطلع نزدیک به خانواده این شهروند ضمن تایید این خبر به هرانا گفت: “آقای خوران از روز جمعه ۲۳ خرداد ۱۴۰۴، بدون اطلاع خانواده و وکیل، به مکان نامعلومی منتقل شده است. از زمان این انتقال تاکنون، هیچگونه تماسی از جانب این زندانی با خانوادهاش برقرار نشده است. بیخبری از وضعیت آقای خوران، به افزایش نگرانیهای نزدیکان او منجر شده است.”
آقای خوران در تاریخ ۲ بهمن ۱۴۰۳، جهت تحمل دوران محکومیت خود بازداشت و راهی زندان اراک شده بود.
این فعال صنفی معلمان در شهریورماه ۱۴۰۲، توسط شعبه ۱۰۵ دادگاه کیفری دو اراک از بابت اتهامات “توهین به مقدسات” و “اخلال در نظم و آسایش عمومی” به شش سال حبس و تحمل ۷۴ ضربه شلاق تعزیری در ملاعام محکوم شده بود.
آقای خوران به همراه شماری از شهروندان در مردادماه سال ۱۴۰۲، در پی شرکت در مراسمی بر سر مزار مهرشاد شهیدی، از جانباختگان اعتراضات سراسری ۱۴۰۱ در اراک بازداشت شدند. پس از چندی هر یک از آنان با تودیع وثیقه ۷۰۰ میلیون تومانی آزاد شدند.
بدون نظر
نظر بگذارید