خانه  > slide, اندیشه و بیان  >  ادامه بازداشت جواد مبرا در تهران و بی‌خبری از وضعیت او

ادامه بازداشت جواد مبرا در تهران و بی‌خبری از وضعیت او

خبرگزاری هرانا – جواد مبرا، شهروند ساکن تهران، ۱۶ روز است که توسط نیروهای امنیتی بازداشت شده و تاکنون از محل نگهداری و سرنوشت وی اطلاعی حاصل نشده است.

به گزارش خبرگزاری هرانا، ارگان خبری مجموعه فعالان حقوق بشر در ایران، جواد مبرا کماکان در بازداشت به‌سر میبرد.

براساس اطلاعات دریافتی هرانا، این شهروند ساکن تهران، روز دوشنبه ۱۵ اردیبهشت‌ماه، توسط نیروهای امنیتی در مقابل منزل خود بازداشت شده است. یک شاهد عینی در گفت‌وگو با هرانا اظهار داشت: «آقای مبرا در حالی که با پوشش غیررسمی مقابل منزلش حضور داشت، خودرویی با رنگ مشکی از نوع دنا در برابر او توقف کرد. سپس دو مامور با لباس شخصی از خودرو پیاده شده و اقدام به بازداشت وی کردند.»

علیرغم گذشت ۱۶ از زمان بازداشت این شهروند، تاکنون از محل نگهداری او اطلاعی حاصل نشده است. بی‌خبری از وضعیت جواد مبرا به افزایش نگرانی‌های خانواده وی منجر شده است.

از دلایل بازداشت و اتهامات مطروحه علیه این شهروند اطلاعی در دست نیست.

گزارشات دریافتی هرانا حاکی از آن است که آقای مبرا، اواخر سال گذشته به دلیل انتشار مطالبی در فضای مجازی، توسط نهادهای امنیتی احضار و مورد بازجویی قرار گرفته بود.

جواد مبرا، ۲۵ ساله، به همراه مادر خود در محله اختیاریه تهران ساکن است.

مطالب مرتـبط

بدون نظر

نظر بگذارید