خبرگزاری هرانا – کریم اسماعیل زاده، فعال ترک (آذربایجانی)، علیرغم گذشت بیش از دو ماه از زمان بازداشت، کماکان در زندان تبریز بلاتکلیف است.
به گزارش خبرگزاری هرانا، ارگان خبری مجموعه فعالان حقوق بشر در ایران، کریم اسماعیل زاده، فعال ترک (آذربایجانی) کماکان در بازداشت بهسر میبرد.
یک منبع مطلع نزدیک به خانواده این شهروند، ضمن تایید این خبر به هرانا گفت: “آقای اسماعیل زاده بیش از دو ماه است که در زندان تبریز بلاتکلیف است. وی از بابت تبلیغ علیه نظام و تشویش اذهان عمومی تفهیم اتهام شده است. جلسه بازپرسی وی برای تاریخ ۱۰ خردادماه تعیین شده، اما تاکنون امکان آزادی موقت برای او فراهم نشده است.”
در تاریخ ۲۷ اسفند ۱۴۰۳، کریم اسماعیل زاده پس از پایان مراحل بازجویی از بازداشتگاه اداره اطلاعات، به زندان تبریز منتقل شده است. بازداشت این شهروند در تاریخ ۲۰ اسفند ۱۴۰۳، توسط نیروهای اداره اطلاعات تبریز صورت گرفته بود.
کریم اسماعیل زاده، فعال ترک (آذربایجانی)، پیشتر نیز سابقه بازداشت و محکومیت را داشته است.
بدون نظر
نظر بگذارید