خبرگزاری هرانا – روز چهارشنبه ۱۰ اردیبهشتماه، پنج تن از پرسنل مترو تهران به نامهای هاشم گلافشان، عقیل نصرالهی، رضا فوزیفرد، اصغر چوپانی و هادی خوشبخت توسط نیروهای وزارت اطلاعات بازداشت شدند. سه نفر نخست پس از ساعاتی بازجویی آزاد شدند و آقایان چوپانی و خوشبخت کماکان در بازداشتگاه اوین در بلاتکلیفی بهسر میبرند. بازداشت این افراد در پی شرکت در یک تجمع اعتراضی صورت گرفت.
به گزارش خبرگزاری هرانا، ارگان خبری مجموعه فعالان حقوق بشر در ایران، روز چهارشنبه ۱۰ اردیبهشتماه ۱۴۰۴، ماموران امنیتی با مراجعه به منازل شخصی پنج تن از کارکنان مترو تهران، اقدام به بازداشت این شهروندان کردند.
هویت این افراد هاشم گل افشان، عقیل نصرالهی، رضا فوزی فرد، اصغر چوپانی و هادی خوشبخت، فعالان کارگری و از پرسنل مترو تهران توسط هرانا احراز شده است.
آقایان گل افشان، نصرالهی و فوزیفرد، ساعاتی پس از بازجویی در بازداشتگاه وزارت اطلاعات تهران، آزاد شدند. اما اصغر چوپانی و هادی خوشبخت کماکان به صورت بلاتکلیف در بازداشتگاه اوین بهسر میبرند.
یک منبع مطلع نزدیک به خانواده این افراد در تماس با هرانا گفت که بازداشت این فعالین کارگری، به دلیل شرکت در تجمعات اعتراضی روز یکشنبه ۳۱ فرودین ۱۴۰۴ پرسنل مترو در مقابل ساختمان شهرداری تهران صورت گرفته است.
عصر امروز، سندیکای کارگران شرکت واحد اتوبوسرانی تهران و حومه با انتشار بیانیه ای بازداشت نمایندگان کارگران شرکت بهرهبرداری مترو تهران را محکوم کرد و خواستار آزادی بی قید و شرط آنها شد.
از اتهامات مطروحه علیه این افراد اطلاعی حاصل نشده است.
بدون نظر
نظر بگذارید