خبرگزاری هرانا – چند متهم اقتصادی در تهران از جمله فرزندان معاون اول سابق قوه قضائیه، در پرونده ای مشترک به تحمل ضربات شلاق در کنار سایر مجازات ها محکوم شدند.
به گزارش خبرگزاری هرانا به نقل از شرق، چند متهم اقتصادی در تهران به شلاق محکوم شدند.
سخنگوی قوه قضاییه با اشاره به اینکه تعدادی از این متهمان فرزندان معاون اول سابق قوه قضائیه هستند، گفت: از زمان تشکیل پرونده و پیگیریهایی که صورت گرفته، در دادسرا برای ۲۸ نفر کیفرخواست صادر شد.
اصغر جهانگیر افزود: پرونده تعدادی از متهمان همچنان در دادسرا مفتوح است. پس از ارسال بخشی از پرونده از دادسرا به دادگاه و برگزاری جلسات دادگاه، در نهایت تعدادی از متهمان مجرم شناخته شده و محکوم شدند.
وی ادامه داد: از ۲۸ متهم، ۲۴ متهم محکوم شدند؛ احکامی از قبیل شلاق، حبس تعریزی، مصادره اموال، عواید حاصل از جرم، رد مال و پرداخت جزای نقدی برای آنها صادر شد. همچنین چهار نفر از متهمان این پرونده حکم برائت گرفتند.
وی با بیان اینکه “رأی صادره غیرقطعی و بدوی است”، از ذکر جزییات بیشتر خودداری کرد.
بدون نظر
نظر بگذارید