خانه  > کارگران  >  فقدان ایمنی کار به مصدومیت دو کارگر انجامید

فقدان ایمنی کار به مصدومیت دو کارگر انجامید

خبرگزاری هرانا – در سایه فقدان ایمنی محیط و شرایط نامناسب کار، دو کارگر در زاهدان و تهران طی وقوع حوادثی دچار مصدومیت شدند.

به گزارش خبرگزاری هرانا به نقل از ایلنا، یک کارگر در زاهدان دچار حادثه شد.

بر اساس این گزارش، صبح امروز یکشنبه دهم تیرماه، یک کارگر ساختمانی در محدوده بلوار بهداشت زاهدان که در حال کار در یک ساختمان نیمه‌کاره بود، از طبقه پنجم این ساختمان به طبقات پایین‌تر سقوط کرد. به دنبال این واقعه، کارگر مذکور به شدت از ناحیه کمر و پا مصدوم و برای درمان به بیمارستان منتقل شد.

مصدومیت یک کارگر در تهران

به گزارش رکنا، سخنگوی سازمان آتش نشانی شهرداری تهران اعلام کرد: “ظهر امروز یکشنبه دهم تیرماه، طی یک تماس تلفنی خبر آتش سوزی در یک سوله به مرکز فوریت های آتش نشانی اعلام و ۴ ایستگاه آتش نشانی تهران به عنوان نیروی کمکی به همراه تجهیزات لازم به محل اعزام شدند.”

جمال ملکی در تشریح این حادثه گفت: عوامل آتش نشانی مشاهده کردند که یک سوله ۸۰۰ متری که یک کارگاه با حجم بالای مواد قابل اشتعال و تینر آتش گرفته و بر اثر شدت حرارت سقف های این سوله کاملا تخریب شده است.

به گفته ملکی، در این حادثه یک کارگر دچار سوختگی شد و جهت سیر مراحل درمان تحویل عوامل اورژانس داده شد.

ایران در زمینه رعایت مسائل ایمنی کار در میان کشورهای جهان رتبه ۱۰۲ را به خود اختصاص داده ‌که رتبه بسیار پایینی است.

مطالب مرتـبط

بدون نظر

نظر بگذارید