خانه  > سایر گروهها  >  تهران؛ یک مددجو در کمپ ترک اعتیاد خود را به آتش کشید

تهران؛ یک مددجو در کمپ ترک اعتیاد خود را به آتش کشید

خبرگزاری هرانا – روز یکشنبه بیست و ششم آذرماه، یک مرد سی و هفت ساله در یکی از کمپ های ترک اعتیاد تهران دست به خودسوزی زد و جان خود را از دست داد.

به گزارش خبرگزاری هرانا به نقل از رکنا، یک مددجو به نام “مسعود” در تهران در یک کمپ ترک اعتیاد دست به خودسوزی زد.

بر اساس این گزارش، عصر روز یکشنبه بیست و ششم آذرماه آذر ماه خبر مرگ یک مرد جوان از سوی عوامل اورژانس بیمارستانی در شرق تهران به کلانتری ۱۳۲ نبرد گزارش شد. ماموران در سردخانه بیمارستان با جسد بی جان مرد جوانی مواجه شدند که تمام بدنش سوخته و بر اثر شدت سوختگی جان خود را از دست داده است.

در تحقیقات اولیه مشخص شد این مرد جوان، در یکی از کمپ های ترک اعتیاد تهران یک دبه بنزین به روی خودش خالی کرده و سپس فندک را روشن و خودش را به آتش کشیده است. در بررسی دقیق محل حادثه هیچ دست نوشته یا یاداشتی از او مینی بر علت این اقدام کشف نشد.

در این گزارش به نقل از یکی از اعضای خانواده این شهروند آمده است: چند ماهی بود که مسعود را در کمپ ترک اعتیاد بستری کرده بودیم، اما تازگی ها در دیدارهایی که با هم انجام می دادیم از رفتار دوستانش در کمپ گله می کرد و می گفت آنها بارها مرا با حرف هایشان آزار داده اند و از ما می خواست تا او را در جای دیگری بستری کنیم. ما به علت خودسوزی او شک داریم به همین دلیل از تمام افرادی که در کمپ حضور دارند شکایت داریم.

جسد این مددجو با دستور بازپرس شعبه ده دادسرای جنایی به پزشکی قانونی منتقل شد و تحقیقات در این خصوص ادامه دارد.

معتادان از منظر علمی افرادی بیمار و نیازمند کمک هستند که باید در سایه حمایت جامعه و خانواده از این بیماری رهایی یابند. در ایران مراکز ترک اعتیادی وجود دارد که به راحتی مجوز دریافت می کنند و هیچگونه نظارت مناسبی بر عملکرد و نحوه برخورد آنها با این دست از بیماران، توسط ارگانهای مربوطه صورت نمی‌گیرد.

مطالب مرتـبط

بدون نظر

نظر بگذارید