خبرگزاری هرانا – سحرگاه امروز چهارشنبه ۲۴ تیرماه، همزمان با اجرای حکم عارف خوشکار، زندانی سیاسی که پیشتر از بابت اتهاماتی از جمله قتل، به اعدام محکوم شده بود، حکم چهار زندانی دیگر نیز که از بابت اتهام قتل به اعدام محکوم شده بودند، در زندان قزلحصار کرج به اجرا درآمد.
به گزارش خبرگزاری هرانا، ارگان خبری مجموعه فعالان حقوق بشر در ایران، سحرگاه امروز چهارشنبه ۲۴ تیرماه، پنج زندانی در زندان قزلحصار کرج اعدام شدند.
علاوه بر اجرای حکم عارف خوشکار، که روز جاری هرانا خبر داده است، همزمان چهار زندانی دیگر نیز در زندان قزلحصار به چوبهدار آویخته شدند. هویت یک تن از این زندانیان که پیشتر از بابت اتهام قتل به اعدام محکوم شده بودند، عباس نثاری توسط هرانا احراز شده است.
روزنامه همشهری، جزئیاتی در مورد پرونده این چهار زندانی ارائه داده است که در ادامه آمده است.
در مورد اولین زندانی، وی در تاریخ اردیبهشت سال ۱۴۰۱، از بابت اتهام قتل یک نوجوان با استفاده از سلاح کلاشینفک بازداشت و سپس توسط دادگاه کیفری به اعدام محکوم شده بود، حکم وی پس از تایید در شعبه بیستم دیوان عالی کشور، روزی جاری به اجرا در آمد.
همچنین دومین زندانی نیز، در سال ۱۴۰۰ از بابت اتهام قتل پسرخوانده خود بازداشت و سپس توسط دادگاه کیفری به اعدام محکوم شد، رای بدوی در شعبه هفتم دیوان عالی کشور تایید و در نهایت به اجرا در آمد.
از سوی دیگر، سومین زندانی در اسفندماه سال ۱۴۰۲ از بابت اتهام قتل دختر همسر سابق و خود او بازداشت و سپس توسط دادگاه کیفری به مجازات مرگ محکوم شد.
در نهایت، درباره پرونده چهارمین زندانی نیز در آذر ماه سال ۹۹ ماجرا از گزارش ناپدید شدن مرد میانسالی آغاز شد که در نهایت به اعتراف هولناک همسرش منجر شد.
زن خانواده با همدستی مردی به نام بهزاد، با خوراندن داروی خوابآور به همسرش، شرایط را برای قتل مهیا کرد. بهزاد نیز با حضور در خانه و شلیک گلوله، جان مقتول را گرفته و سپس آنها جسد را به جاده ساوه منتقل کردند و به آتش کشیدند.
قضات دادگاه کیفری با بررسی دقیق مستندات، بهزاد را عامل اصلی قتل دانسته و حکم اعدام او را صادر کردند که صبح دیروز اجرایی شد. همچنین همسرمقتول نیز به جرم معاونت در قتل به زندان محکوم شد.













































بدون نظر
نظر بگذارید