خبرگزاری هرانا – دادستان عمومی و انقلاب ایلام از مشخص شدن نقش چهار عضو کادر درمان در پرونده فوت دو زن باردار در بیمارستان کوثر این شهر خبر داد. به گفته وی، بر اساس نظریه پزشکی قانونی، پزشک معالج، متخصص بیهوشی، متخصص قلب و پرستار در مرگ این دو زن مرتکب قصور پزشکی شدهاند.
به گزارش خبرگزاری هرانا به نقل از صدا و سیما، دو زن باردار در تیرماه سال جاری در بیمارستان کوثر ایلام جان خود را از دست دادند.
دادستان ایلام، در این خصوص اعلام کرد که پس از بررسی مدارک پزشکی، نحوه ارائه خدمات درمانی و علت فوت این دو زن، پزشکی قانونی قصور چهار عضو کادر درمان بیمارستان را تأیید کرده است.
به گفته عبدالوهاب بخشنده، بر اساس نظریه پزشکی قانونی، میزان قصور پزشک معالج ۱۷٪، متخصص بیهوشی ۹٪، متخصص قلب ۸٪ و پرستار ۷٪ تعیین شده است.
بخشنده در ادامه افزود: در پی احراز قصور کادر درمان، افراد مرتبط در این پرونده جهت سیر مراحل قانونی احضار خواهند شد.













































بدون نظر
نظر بگذارید