خبرگزاری هرانا – نادیا صدقعلی، شهروند بازداشتی ساکن مشهد، با قرار کفالت از زندان وکیلآباد این شهرستان آزاد شد.
به گزارش خبرگزاری هرانا، ارگان خبری مجموعه فعالان حقوق بشر در ایران، نادیا صدقعلی آزاد شد.
بر اساس اطلاعات دریافتی هرانا، آزادی خانم صدقعلی، اخیراً با قرار کفالت از زندان وکیلآباد مشهد صورت گرفته است.
یک منبع مطلع از وضعیت این شهروند بازداشتی به هرانا گفت: “پیشتر برای آزادی نادیا وثیقه پنج میلیارد تومانی تعیین شده بود، اما به دلیل ناتوانی خانواده در تأمین آن، او همچنان در بازداشت مانده بود. سپس با پیگیری خانواده، این قرار به کفالت تبدیل شد. نادیا صدقعلی همچنین با اتهاماتی از جمله اجتماع و تبانی و تبلیغ علیه نظام مواجه شده است”
نادیا صدقعلی، در تاریخ ۲۹ اسفند ۱۴۰۴، به دلیل گذاشتن گل بر سر مزار جانباختگان اعتراضات دیماه در مشهد و ارسال تصاویر به رسانه های خارج از کشور بازداشت و به زندان وکیل آباد این شهر منتقل شد.
لازم به ذکر است هرانا چندی پیش با انتشار گزارشی به بررسی وضعیت زنان زندانی در بند «آرامش» و قرنطینه زندان وکیلآباد مشهد پرداخته بود. بر اساس این گزارش، شماری از زنان که در جریان اعتراضات دیماه و همزمان با تشدید فضای امنیتی ناشی از درگیریهای نظامی اخیر بازداشت شدهاند، در این بندها با مشکلات متعدد و کمبود امکانات اولیه مواجه هستند. همچنین هرانا در گزارشی دیگر، هویت این افراد بازداشتشده در استان خراسان رضوی را احراز کرده بود.













































بدون نظر
نظر بگذارید