خانه  > slide, زندانیان  >  بیش از ۹ ماه بلاتکلیفی؛ گزارشی از آخرین وضعیت احمد کی‌‌شمس در زندان شیبان اهواز

بیش از ۹ ماه بلاتکلیفی؛ گزارشی از آخرین وضعیت احمد کی‌‌شمس در زندان شیبان اهواز

خبرگزاری هرانا – احمد کی‌شمس، شهروند اهل ایذه، علیرغم گذشت بیش از ۹ ماه از زمان بازداشت کماکان به صورت بلاتکلیف در زندان شیبان اهواز نگهداری می‌شود. وی علیرغم ابتلا به بیماری کلیوی و بروز مشکلات بینایی، از رسیدگی مناسب پزشکی محروم مانده است.

به گزارش خبرگزاری هرانا، ارگان خبری مجموعه فعالان حقوق بشر در ایران، احمد کی‌شمس کماکان در زندان شیبان اهواز در بازداشت به‌سر می‌برد.

بر اساس اطلاعات دریافتی هرانا، آقای کی‌شمس علیرغم گذشت بیش از ۹ ماه از زمان بازداشت، همچنان در وضعیت بلاتکلیف قضایی قرار دارد و تاکنون هیچ جلسه دادگاهی برای رسیدگی به اتهامات وی برگزار نشده است.

یک منبع مطلع در خصوص وضعیت این شهروند به هرانا گفته است که او از دردهای کلیوی، مشکلات چشم و تاری دید رنج می‌برد. با وجود درخواست‌های مکرر آقای کی شمس برای دریافت خدمات درمانی، مسئولان مربوطه از ارائه رسیدگی پزشکی مناسب و اعزام وی به مراکز درمانی خودداری کرده اند.

آقای کی‌ شمس مورخ ۲۰ آبان ۱۴۰۴، در شهر ایذه توسط نیروهای امنیتی با توسل به خشونت در منزل شخصی خود بازداشت شد. او سپس به بازداشتگاه اطلاعات سپاه اهواز انتقال یافت و چندی بعد به زندان شیبان منتقل شد.

تا لحظه تنظیم این گزارش از اتهامات مطروحه علیه این شهروند اطلاعی حاصل نشده است.

احمد کی شمس، متولد ۱۳۶۹، شهروند ساکن ایذه، پیشتر نیز از بابت فعالیت‌های خود سابقه بازداشت و محکومیت را داشته است.

مطالب مرتـبط

بدون نظر

نظر بگذارید