خانه  > اعدام  >  یک زندانی در زندان گرگان اعدام شد

یک زندانی در زندان گرگان اعدام شد

خبرگزاری هرانا – امروز چهارشنبه ۲۲ مهرماه، حکم یک زندانی که پیشتر از بابت اتهامات مرتبط با جرائم مواد مخدر به اعدام محکوم شده بود، در زندان گرگان اجرا شد.

به گزارش خبرگزاری هرانا به نقل از شبکه اسناد حقوق بشر بلوچستان، امروز چهارشنبه ۲۲ مهر ۱۴۰۵، یک زندانی در زندان گرگان اعدام شد.

هویت این زندانی، حبیب رخمشاه (نوتی‌زهی)، ۵۲ ساله، فرزند نصرالدین، متاهل، پدر پنج فرزند و اهل روستای ارازگل فندرسک‌ گرگان گزارش شده است.

بر اساس این گزارش، این زندانی در سال ۹۹ از بابت اتهامات مرتبط جرائم مرتبط با مواد مخدر در کردکوی بازداشت و توسط دادگاه انقلاب گرگان به اعدام محکوم شده بود.

تا لحظه تنظیم این گزارش، اعدام این زندانی توسط مسئولین زندان و نهادهای متولی به‌صورت رسمی اعلام نشده است.

بر پایه گزارش سالانه وضعیت حقوق بشر در ایران، که توسط واحد آمار، نشر و آثار مجموعه فعالان حقوق بشر در ایران منتشر شده است، در سال ۱۴۰۴، دست کم ۲٬۴۸۸ شهروند از جمله ۶۳ زن و ۲ کودک-مجرم اعدام شدند. از این میزان حکم ۱۳ نفر در ملاعام به اجرا درآمد. همچنین طی این تاریخ، ۱۳۰ تن دیگر از جمله ۱۰ زن و ۱ کودک-مجرم به اعدام محکوم شدند.

مطالب مرتـبط

بدون نظر

نظر بگذارید