خانه  > اعدام  >  یک متهم به قتل مامور پلیس راهور در میناب اعدام شد

یک متهم به قتل مامور پلیس راهور در میناب اعدام شد

خبرگزاری هرانا – حکم یک زندانی که پیشتر از بابت اتهام قتل یک مامور پلیس راهور به اعدام محکوم شده بود، در زندان میناب اجرا شد.

به گزارش خبرگزاری هرانا به نقل از میزان، یک زندانی در زندان شهرستان میناب اعدام شد.

دادستان عمومی و انقلاب مرکز استان هرمزگان با اعلام این خبر گفت: این زندانی پیشتر از بابت اتهام قتل مامور پلیس راه شهرستان میناب، جاسم حسینیان، توسط دادگاه کیفری یک استان هرمزگان مستقر در شهرستان میناب به اعدام محکوم شده بود.

عارف اکبری در تشریح جزئیات پرونده بیان کرد: پرونده وی پس از دستگیری و تکمیل تحقیقات در دادسرا، با صدور کیفرخواست و قرار جلب به دادرسی به دادگاه کیفری یک ارسال شد و جلسات رسیدگی با حضور نماینده دادستان، وکلای متهم و اولیای دم برگزار شد. در نهایت با «اثبات اتهام و درخواست اولیای دم» حکم اعدام علیه وی صادر شد. این رای پس از فرجام‌خواهی، توسط دیوان عالی کشور تایید شده بود.

بر اساس این گزارش، ستوان سوم جاسم حسینیان در دی ماه ۱۴۰۲، در محل پلیس راه میناب-جاسک (گودو) در حین کنترل خودرو‌های عبوری توسط یک خودروی سواری زیر گرفته شد و پس از انتقال به بیمارستان، بر اثر شدت جراحات وارده جان باخت.

در این گزارش، به جزئیات بیشتری از جمله هویت زندانی اعدام‌شده اشاره‌ای نشده است.

بر پایه گزارش سالانه وضعیت حقوق بشر در ایران، که توسط واحد آمار، نشر و آثار مجموعه فعالان حقوق بشر در ایران منتشر شده است، در سال ۱۴۰۴، دست کم ۲٬۴۸۸ شهروند از جمله ۶۳ زن و ۲ کودک-مجرم اعدام شدند. از این میزان حکم ۱۳ نفر در ملاعام به اجرا درآمد. همچنین طی این تاریخ، ۱۳۰ تن دیگر از جمله ۱۰ زن و ۱ کودک-مجرم به اعدام محکوم شدند.

مطالب مرتـبط

بدون نظر

نظر بگذارید