خانه  > اندیشه و بیان, زنان  >  اعتراض فعالان روابط عمومی به احکام حبس عوامل کنسرت هیوا سیفی‌زاده

اعتراض فعالان روابط عمومی به احکام حبس عوامل کنسرت هیوا سیفی‌زاده

خبرگزاری هرانا – جمعی از متخصصان و فعالان حوزه روابط عمومی و ارتباطات با انتشار بیانیه‌ای، به احکام حبس هومن معمارپناهی، غزل نهانی و هیوا سیفی‌زاده در ارتباط با برگزاری کنسرت در «عمارت روبرو» اعتراض کرده و خواستار بازنگری در این احکام شدند.

به گزارش خبرگزاری هرانا به نقل از امتداد، جمعی از متخصصان و فعالان حوزه روابط عمومی و ارتباطات در واکنش به احکام صادرشده برای عوامل اجرایی یک رویداد هنری در مجموعه «عمارت روبرو»، بیانیه‌ای منتشر کردند.

در این بیانیه نسبت به صدور احکام قضایی برای سه تن از عوامل این مجموعه، از جمله غزل نهانی، مدیر روابط عمومی عمارت روبرو، ابراز نگرانی شده و امضاکنندگان خواستار بازنگری در این احکام شده‌اند.

نویسندگان بیانیه با اشاره به ماهیت حرفه روابط عمومی و ارتباطات، اعلام کرده‌اند که برخورد قضایی با متخصصان این حوزه به دلیل مشارکت در برگزاری رویدادهای فرهنگی، می‌تواند امنیت حرفه‌ای آنان و امکان فعالیت آزادانه در حوزه ارتباطات را تحت تاثیر قرار دهد.

هیوا سیفی‌زاده و شماری از اعضای گروهش اسفندماه ۱۴۰۳ در جریان اجرای یک کنسرت در تهران بازداشت و دو روز بعد با تودیع وثیقه آزاد شدند.

در این رابطه هومن معمارپناهی، مدیر عمارت روبرو، به ۱۰ سال حبس و غزل نهانی، مدیر روابط عمومی این مجموعه، به هفت سال حبس محکوم شده‌اند. اتهام منتسب به این دو نفر «اشاعه فساد و فحشا از طریق برگزاری کنسرت» عنوان شده است.

همچنین هیوا سیفی‌زاده، خواننده و نوازنده، در ارتباط با همین پرونده به چهار سال حبس محکوم شده بود. این پرونده به برگزاری کنسرت او در اسفند ۱۴۰۳ در عمارت روبرو در تهران بازمی‌گردد.

مطالب مرتـبط

بدون نظر

نظر بگذارید