خبرگزاری هرانا – روز گذشته، حکم اعدام دو زندانی، از جمله یک زن قربانی کودکهمسری، در زندانهای چوبیندر قزوین و زنجان اجرا شد. این دو زندانی پیشتر از بابت اتهام قتل به مجازات اعدام محکوم شده بودند.
به گزارش خبرگزاری هرانا به نقل از سازمان حقوق بشر در ایران، روز شنبه ۱۷ مرداد ۱۴۰۵، یک زندانی زن قربانی کودکهمسری در زندان چوبیندر قزوین اعدام شد.
هویت وی، مرضیه نیری، ۲۴ ساله و اهل یکی از روستاهای حدفاصل قزوین و کرج گزارش شده است.
بر اساس این گزارش، مرضیه نیری شش سال پیش، در زمانی که ۱۷ سال سن داشت، با اجبار خانوادهاش با مردی بهنام داود ازدواج کرد. اوایل مهر ماه پنج سال پیش، زمانی که خانم نیری ۱۸ ساله بود، همسرش به همراه یکی از شرکای خود به نام علیرضا به منزل بازگشت. بنا بر روایت مطرحشده در پرونده، علیرضا در حضور همسر مرضیه به او نزدیک شده و قصد تعرض به وی را داشته است. مرضیه نیز برای دفاع از خود با چاقوی آشپزخانه ضربهای به علیرضا وارد کرد که منجر به مجروح شدن او شد و در ادامه، همسر خود را نیز با همان چاقو به قتل رساند. وی پس از این واقعه به منزل برادرش رفت و چهار روز بعد توسط او به پلیس تحویل داده شد.
در این گزارش همچنین آمده است که مرضیه نیری در جریان رسیدگی قضایی اعلام کرده بود پیش از این نیز بارها از سوی دوستان همسرش در معرض تعرض قرار گرفته و در روز حادثه برای دفاع از خود دست به چاقو برده است. با این حال، علیرضا که از جراحت ناشی از ضربه چاقو جان سالم به در برده بود، در دادگاه اظهارات وی را رد کرد و مدعی شد که خانم نیری با فرد دیگری در ارتباط بوده و قصد قتل همسرش را داشته است. دادگاه دفاع مشروع را در این پرونده نپذیرفت و در نهایت مرضیه نیری به اعدام محکوم شد. اولیای دم نیز حاضر به اعلام گذشت نشدند.
اعدام یک زندانی در زنجان
بر پایه گزارشی دیگر از سازمان حقوق بشر ایران، یک زندانی در زندان زنجان اعدام شد.
هویت این زندانی که سحرگاه روز شنبه ۱۷ مردادماه به چوبهدار آویخته شد، یوسف باقری، ۳۰ ساله و اهل زنجان گزارش شده است.
بر اساس این گزارش، آقای باقری حدود سه سال پیش در یک درگیری مرتکب قتل و بازداشت شد. وی سپس توسط مراجع قضایی به اعدام محکوم شده بود.
تا لحظه تنظیم این گزارش، اعدام این دو زندانی توسط مسئولین زندانها و نهادهای متولی بهصورت رسمی اعلام نشده است.













































بدون نظر
نظر بگذارید