خانه  > slide, زندانیان  >  میریوسف یونسی از زندان اوین به مکانی نامعلوم منتقل شد

میریوسف یونسی از زندان اوین به مکانی نامعلوم منتقل شد

خبرگزاری هرانا – میریوسف یونسی، زندانی سیاسی محبوس در زندان اوین، امروز دوشنبه ۲۴ فروردین‌ماه، از این زندان به مکانی نامعلوم منتقل شد. این موضوع منجر به افزایش نگرانی‌های خانواده وی در رابطه با سرنوشت این زندانی شده است.

به گزارش خبرگزاری هرانا، ارگان خبری مجموعه فعالان حقوق بشر در ایران، میریوسف یونسی از زندان اوین به مکانی نامعلوم منتقل شد.

رضا یونسی، فرزند این زندانی سیاسی ۷۳ ساله، با انتشار متنی از انتقال ناگهانی پدرش خبر داد و نوشت: «امروز صبح مسئولان زندان اوین، او را به دفتر زندان فراخواندند، اما پس از مراجعه، به بند بازنگشت. به هم‌بندی‌های او بعداً گفتند که وی منتقل شده است. پدرم حتی فرصت جمع‌آوری وسایل شخصی خود را نیز نداشت و در حال حاضر، از محل نگهداری‌اش هیچ اطلاعی در دست نیست.»

آقای یونسی در دی ماه ۱۴۰۲، توسط شعبه ۲۶ دادگاه انقلاب تهران به پنج سال حبس تعزیری محکوم شده بود.

جلسه دادگاه رسیدگی به اتهامات وی در تاریخ ۱۰ دی ۱۴۰۲ برگزار شد. به گفته آیدا دخترش، آقای یونسی به دلیل امتناع از پوشیدن لباس زندان به جلسه دادگاه برده نشده و قاضی نیز اجازه دفاع به وکلا را نداده بود.

در تاریخ ۷ دی ۱۴۰۱، آقای یونسی در شاهرود بازداشت شد. او پس از ۱۰۷ روز بازداشت در سلول‌ های انفرادی بند ۲۴۰ و ۲۰۹ و سپس نگهداری در سلول‌ های دربسته چند نفره بند ۲۰۹ زندان اوین، به بند عمومی زندان اوین منتقل شد.

میریوسف یونسی، پدر على یونسى، دانشجوی محبوس در زندان اوین است. علی یونسی برنده مدال نقره المپیاد نجوم کشوری سال ۱۳۹۵ و مدال طلای المپیاد نجوم سال ۱۳۹۶ است. همچنین او با کسب مدال طلا در دوازدهمین المپیاد جهانی نجوم و اخترفیزیک که در چین برگزار شد به مقام نخست دست یافت. او به همراه دانشجوی بازداشتی دیگر این دانشگاه به نام امیرحسین مرادی هم اکنون در زندان اوین در حال تحمل دوران محکومیت خود هستند.

مطالب مرتـبط

بدون نظر

نظر بگذارید