خانه  > اعدام  >  دو زندانی در زندان یاسوج اعدام شدند

دو زندانی در زندان یاسوج اعدام شدند

خبرگزاری هرانا – سحرگاه روز دوشنبه ۱ تیرماه، حکم دو زندانی که پیشتر در پرونده‌هایی جداگانه از بابت اتهامات قتل و محاربه از طریق سرقت مسلحانه به اعدام محکوم شده بودند، در زندان یاسوج به اجرا درآمد.

به گزارش خبرگزاری هرانا به نقل از سازمان حقوق بشر ایران، در تاریخ ۱ تیر ۱۴۰۵، دو زندانی در زندان یاسوج به چوبه دار آویخته شدند.

هویت این زندانیان، محمدعلی حاجی‌حسنی، ۲۵ ساله، اهل استان کهگیلویه و بویراحمد و محمود قائم، ۲۸ ساله، اهل یاسوج گزارش شده‌ است.

بر اساس این گزارش، محمدعلی حاجی‌حسنی کمتر از دو سال پیش، در پی یک نزاع که منجر به جان باختن یک تن شد، به اتهام قتل بازداشت و در نهایت به اعدام محکوم شده بود.

محمود قائم نیز حدود چهار سال پیش به اتهام محاربه از طریق سرقت مسلحانه بازداشت و به اعدام محکوم شد. در این پرونده، دو متهم دیگر نیز هر یک به ۱۵ سال حبس محکوم شدند، اما محمود قائم به عنوان متهم اصلی، حکم اعدام دریافت کرده بود.

تا لحظه تنظیم این گزارش، اعدام این دو زندانی توسط مسئولان زندان و نهادهای متولی به صورت رسمی اعلام نشده است.

بر پایه گزارش سالانه وضعیت حقوق بشر در ایران، که توسط واحد آمار، نشر و آثار مجموعه فعالان حقوق بشر در ایران منتشر شده است، در سال ۱۴۰۴، دست کم ۲٬۴۸۸ شهروند از جمله ۶۳ زن و ۲ کودک-مجرم اعدام شدند. از این میزان حکم ۱۳ نفر در ملاعام به اجرا درآمد. همچنین طی این تاریخ، ۱۳۰ تن دیگر از جمله ۱۰ زن و ۱ کودک-مجرم به اعدام محکوم شدند.

مطالب مرتـبط

بدون نظر

نظر بگذارید