خبرگزاری هرانا – در دو حادثه جداگانه در ایوانکی و روانسر، سه کارگر بر اثر سقوط از ارتفاع مصدوم شدند. حال یکی از مصدومان که کارگر باغداری است، وخیم گزارش شده است.
به گزارش خبرگزاری هرانا به نقل از ایلنا، دو کارگر تبعه خارجی نیمهشب در شهرک صنعتی پایتخت واقع در ایوانکی از ارتفاع سقوط کردند.
نیروهای هلال احمر با همکاری اورژانس و آتشنشانی عملیات نجات فنی را انجام دادند و مصدومان را به مراکز درمانی منتقل کردند.
مصدومیت یک کارگر باغداری در روانسر
در حادثهای دیگر، علی حسنی، کارگر ۳۸ ساله و از اهالی منطقه، در باغات شبانکاره از توابع شهرستان روانسر از درخت گردو سقوط کرد و بهشدت مصدوم شد.
بر اساس گزارش دریافتی هرانا، وی به مرکز درمانی منتقل شده و حال عمومی او وخیم است.
بر اساس گزارش روز جهانی کارگر که توسط مرکز آمار، نشر و آثار مجموعه فعالان حقوق بشر در ایران منتشر شد، از ۱۱ اردیبهشت ۱۴۰۴ تا ۸ اردیبهشت ۱۴۰۵، دستکم ۵۰۱۹ کارگر در پی حوادث کار کشته یا مصدوم شدند. بیشتر کارگران ایران در شرایط فاقد امنیت شغلی و پوشش بیمهای مناسب فعالیت میکنند، کمبود بازرسان و ضعف زیرساختهای ایمنی، ثبت و پیشگیری از حوادث شغلی را با چالش جدی مواجه کرده است.













































بدون نظر
نظر بگذارید